Νέο σοκ με Φέισα, έξω Γέστε, Αριέλ

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Ολυμπιακό, που κατεβαίνει στην Τρίπολη για τον ματς κόντρα στον Αστέρα με πολλές απουσίες. Στην Αθήνα έμειναν οι Γέστε και Ιμπαγάσα, νέος τραυματισμός για τον Φέισα, που υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου και το πιθανότερο είναι να επανεμφανιστεί με το νέο έτος.

Αυξάνονται,

αντί να μειώνονται τα ονόματα στο απουσιολόγιο του Ερνέστο Βαλβέρδε, που μετά τους Ορμπάιθ, Μακούν και Ιμπαγάσα έχασε ακόμα δύο παίκτες ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ξεκινώντας από τον Ιμπαγάσα, ο αργεντίνος γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, ωστόσο προφανώς κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ακολουθεί την αποστολή, που πριν από λίγο ξεκίνησε για την Τρίπολη. Εκτός έμεινε και ο Γέστε, που εξαιτίας των ενοχλήσεων στη γάμπα από το ματς στο Βελοντρόμ δεν κατάφερε να βγάλει την προπόνηση.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα προέκυψε με τον Φέισα, που θα μείνει εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα. Ο σέρβος πονούσε στο γόνατο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μερική ρήξη μηνίσκου στο δεξί του γόνατο.

Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί αποδεκατισμένος στην αρκαδική πόλη, γεγονός, που ευνοήσει τον Χαβίτο να συμπεριληφθεί στην αποστολή μετά από καιρό. Εκτός πλάνων και οι συνήθεις ύποπτοι Ζαραδούκας, Δασκαλάκης και Βαλεριάνος, που θα προπονηθούν αύριο (27/11) το πρωί.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.


Keywords
Τυχαία Θέματα