Ελασσόνα-Αμπελωνιακός 2-1

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι του 4ου ομίλου, με την Ελασσόνα να παίρνει την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, καθώς επικράτησε 2-1 του Αμπελωνιακού, με γκολ στις καθυστερήσεις.

Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι που ο ΠΟΕ παίρνει το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις, μετά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Πυργετό.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι, καθώς στο γήπεδο της Ελασσόνας βρέθηκαν περίπου 800 άτομα, ενώ δεν έλειψε και η ένταση. Το

πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, ενώ το δεύτερο ξεκίνησε με γκολ για τον Αμπελωνιακό, καθώς στο 47’ ο Κακαβίτσης έκανε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 62’, με τον Αλεξανδρή, γιο του προπονητή, να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 68’ το παιχνίδι διεκόπη για περίπου έξι λεπτά, καθώς οι οπαδοί πετούσαν καπνογόνα στο γήπεδο. Ο διαιτητής Σκουλάς (Θεσσαλίας) απείλησε να διακόψει οριστικά τον αγώνα αν δεν σταματούσαν, αλλά τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα. Το νικητήριο γκολ της Ελασσόνας σημείωσε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φλίγκος, διατηρώντας την ομάδα του πρώτη και αήττητη.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας, Αποστόλου, Τερλελής (78’ Μακρής), Χάμος, Φλίγκος, Ρόπας, Χατζηβαλσάμης, Ρέντζας (53’ Αριανούτσος), Αλεξανδρής (85’ Μουρατίδης)

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης, Δαλακώνης, Φλέγκας, Γκόλτσος, Παλάσκας, Αλεξανδρής (77’ Κούρος), Κακαβίτσης (67’ Κυριάκος), Χατζηλιόντας, Φτίκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα