Πηλαδάκης: Εγώ δηλώνω παρών και περιμένω από το Σάββατο να δείξουμε όλοι ότι έχουν αντιληφθεί τον δύσκολο Γολγοθά που ανεβαίνουμε

Στα δεδομένα με τα οποία η ΑΕΛ συνεχίζει την πορεία της μπαίνοντας στη νέα αγωνιστική σεζόν, τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, το οικονομικό status που έχει διαμορφωθεί, την αχαριστία που βίωσε από πρώην ποδοσφαιριστές και συνεργάτες, την απόφασή του να σηκώσει με κάθε προσωπικό τίμημα το βάρος, αλλά και την ανάγκη στήριξης από ολόκληρη την πόλη της Λάρισας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης,

στη συνέντευξη Τύπου που έγινε το μεσημέρι (7/11) στο AEL FC ARENA. Ταυτόχρονα, μίλησε και για την οικονομική ζημία με την οποία κινδυνεύει η ομάδα από πιθανά πρόστιμα από συμπεριφορές των φιλάθλων.

Αναλυτικά:
Η αναδρομή στα γεγονότα των τελευταίων μηνών: "Θα κάνω μια σύντομη ανακεφαλαίωση για όλα όσα ζήσαμε τους τελευταίους μήνες στον φανταστικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με το τέλος της σεζόν κατάπιαμε τον υποβιβασμό χωρίς να εξαιρέσουμε τα λάθη και τις ευθύνες μας, όπου ο Θεός έφερε στην επιφάνεια μια μεγάλη αποκάλυψη, αυτή των στημένων αγώνων. Αγώνες κούμπωναν σε βάρος μας. Αυτά τα κουμπώματα, έδειξαν μια τάση, μια συνήθεια και μια διαδικασία κάποιων ανθρώπων να κουμπώνουν ματς σε βάρος της ομάδας μας.

Κι όλοι καταλαβαίνουμε ότι – ανεξάρτητα από τα δικά μας λάθη – αν δεν είχαν γίνει ένα-δυο τέτοια κουμπώματα η ομάδα μας δεν θα είχε πέσει. Και με τα στοιχεία που είχαν βγει στην επιφάνεια όλοι πιστέψαμε ότι κάτι πάει να γίνει, ότι θα προσχωρήσει η κάθαρση έστω σταδιακά. Κάποιες ομάδες τιμωρήθηκαν, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι μόνο αυτές έφταιγαν για όλα όσα έγιναν. Ζήσαμε επίσης μια διαδικασία που έδειξε εφευρέτες νόμων. Αυτός ο περιβόητος ΚΑΠ, τον οποίο τον τηρούν όποτε θέλουν. Ζήσαμε, επίσης, πρωτόδικες αποφάσεις να ανατρέπονται στον 2ο βαθμό.

Και το αποκορύφωμα, η κωμική κατάσταση, τη Δευτέρα μια απόφαση να δικαιώνει την ομάδα μας και την Παρασκευή εφευρίσκουν μια δικαιολογία να μην ισχύει για μας. Να υπάρχει η περιβόητη εισήγηση για την αύξηση των ομάδων και όλοι αυτοί οι κύριοι που την Τρίτη ψήφισαν υπέρ, την Παρασκευή κοιτιόντουσαν μεταξύ τους για αν δικαιολογήσουν την αλλαγή της απόφασής τους, την οποία μάλιστα είχε αρχικά εγκρίνει και η ΕΠΟ. Προφανώς η ΑΕΛ στη Super League τους δημιουργεί ένα θεματάκι. Η μοναδική αλήθεια την οποία θα μπορούσαν να πουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στα σκάνδαλα και τις αποφάσεις θα ήταν:

Keywords
Τυχαία Θέματα