Νέα συνάντηση για τα διοικητικά του Αρη

Σε νέα συνάντηση θα αποφασιστεί αν κι εφόσον η ΚΑΕ Αρης θα αποκτήσει υπηρεσιακή διοίκηση. Και κατά πόσο έγινε σήμερα (07/11) το πρώτο βήμα, θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Θανάσης Τζεβελέκης-Γιάννης Δαμιανίδης συζήτησαν για τουλάχιστον 1½ με τον Τάκη Γεωργούλη που εκπροσωπεί παράγοντες οι οποίοι θέλουν να σχηματίσουν διοίκηση Πρωτοδικείου, παρουσία και τους εκπροσώπου του ΑΣ, Λευτέρη Αρβανίτη.

Ολα θα εξαρτηθούν από τις προϋποθέσεις που

θέτει η κάθε πλευρά, καθώς επί της ουσίας πρόκειται για μια διαπραγμάτευση. Η προϋπόθεση του Θανάση Τζεβελέκη είναι η καταβολή εγγυήσεων για την αποπληρωμή του χρέους προς την Εφορία και εισέπραξε ένα περίγραμμα (από τον κ. Γεωργούλη) το οποίο θα εξετάσει μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους και αναλόγως θα κριθεί κατά πόσο καλύπτει τις ανάγκες της εταιρίας.

Η προϋπόθεση του Γιάννη Δαμιανίδη προβλέπει την ανάληψη (από την υπηρεσιακή διοίκηση) των χρεών προς τρίτους που βαραίνουν (και) τον ίδιο. Γι' αυτόν τον λόγο, στην επόμενη συνάντηση μεταξύ των τεσσάρων παραγόντων (αναμένεται εντός της εβδομάδας) ο κ. Γεωργούλης ζήτησε να του καταθέσουν έγγραφο της ΚΑΕ το οποίο θα περιλαμβάνει με κάθε επισημότητα τα έσοδα και τα έξοδα (δηλαδή το σύνολο των χρεών + τον φετινό οικονομικό προϋπολογισμό) της εταιρίας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη ώστε να αντικατασταθεί ο Αντριαν Ολίβερ. Ο Αμερικανός δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του, αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστεί (για τελευταία φορά) στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ. Βασικός υποψήφιος ήταν ο Ντέβιν Γκριν, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, γεγονός που αναγκάζει το τεχνικό επιτελείο να αναζητήσει άλλες λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα