Φραγκιάς: Καλοδεχούμενο το 3-0

Αήττητος παραμένει ο Κολοσσός στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Α1 και όπως είναι λογικό, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Φραγκιάς, είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας του. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ επίσης μίλησε και για τα όσα έχει δει στο πρωτάθλημα, που διεξάγεται σε ατμόσφαιρα " ...μπάχαλου και χάους στη χώρα".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra FM 103,3:
Για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ:

"Η υπερένταση είναι μεγάλη, το παιχνίδι χθες ήταν πάρα πολύ δύσκολο, οπότε ύπνος δεν κολλά, παρόλο που όταν κερδίζεις και να μην κοιμηθείς δεν σε πειράζει. Σίγουρα η απώλεια του Χάτεν ήταν αρκετά σημαντική όλη τη βδομάδα, μας αποσυντόνισε λίγο, αλλά θεωρώ ότι όταν είσαι ομάδα αυτά τα πράγματα πρέπει να τα ξεπερνάς γρήγορα και δεν πρέπει να στέκεσαι σε δικαιολογίες. Απλά για εμάς ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο παίζαμε με ομάδα που ουσιαστικά έχει τον ίδιο στόχο με εμάς - να παραμείνει στην κατηγορία - και οπωσδήποτε αυτά τα ματς είναι μονόδρομος.

"Δηλαδή αν χάσεις από τον ’ρη στο Αλεξάνδρειο, για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν θα σου πει και κανείς τίποτα. Αλλά αυτές οι νίκες για να έχουν αντίκρισμα πρέπει να κάνεις στο γήπεδό σου τα δεδομένα και τα δεδομένα είναι τις ομάδες που θεωρείς ότι είναι στο επίπεδό σου να τις κερδίσεις για να είσαι από πάνω. Γι' αυτό ήταν χθες αρκετά αγχωτικό το παιχνίδι για εμάς, υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση. Η Δράμα ήταν πιο χαλαρή, με την έννοια ότι δεν είχε να χάσει τίποτα μέσα στη Ρόδο, μπήκανε πάρα πολλά δύσκολα σουτ κι από εκεί και μετά νομίζω ότι το παιχνίδι πήγε στο τέλος που δείξαμε ψύχραιμοι και πήραμε αυτό το πολύ σημαντικό ματς για εμάς".

Για το τι ρεκόρ υπολόγιζε για τον Κολοσσό όταν είδε την κλήρωση του πρωταθλήματος: "Για να είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές αυτό που σκεφτόμαστε είναι ότι την πρώτη αγωνιστική πηγαίναμε τελείως στο άγνωστο, με την έννοια ότι δεν είχαμε εμείς καθόλου σχεδόν φιλικά παιχνίδια στα πόδια μας, σημαδεύαμε ουσιαστικά στο παιχνίδι με τη Δράμα. Με τον Αρη, για να είμαστε και λίγο σοβαροί, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο πήγαμε πιο χαλαροί και για να το ευχαριστηθούμε. Το παιχνίδι το χθεσινό ήταν για εμάς μονόδρομος. Δηλαδή αν θα είχαμε αυτή τη στιγμή ένα 2-1 για παράδειγμα θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα το 3-0 είναι ακόμη πιο καλοδεχούμενο".

Για το πώς ξεπέρασε ο Κολοσσός τα δικά του προβλήματα: "Το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα, για τη διοίκηση. Τα πράγματα έδειχναν πως δεν θα είναι τόσο ρόδινα, όπως εξελίχθηκαν. Φάγαμε αρκετές ώρες και με τον Παντελή τον Κουγιό και με τον Μιχάλη τον Μελή, για να μπορέσουμε να δούμε καταρχήν πως θα μπορέσει αυτή η ομάδα να συνεχίσει. Κάτσαμε να δούμε αν μπορούσαμε να έχουμε μια ομάδα, η οποία θα μπορούσε τουλάχιστον να σταθεί αξιοπρεπής στο πρωτάθλημα, με την έννοια να υπάρχει μια οικονομική εξυγίανση φέτος και να δώσουμε αυτά τα οποία υπήρχαν σα χρέη και από εκεί και μετά να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

"Από εκεί και πέρα αυτό που καταφέραμε ήταν

Keywords
Τυχαία Θέματα