Εμεινε ελεύθερος ο Κατσικογιάννης

Αδοξο τέλος είχε η καριέρα του Γιώργου Κατσικογιάννη στον Ολυμπιακό, ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο να συνεχίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί την καριέρα του. Προς Δόξα Δράμας οδεύει ο 23χρονος.

Ο Κατσικογιάννης, που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, είχε ξεκινήσει με πολλά όνειρα στην ομάδα του Πειραιά, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του.

Δύο χρονιές

μάλιστα δόθηκε ως δανεικός σε Λεβαδειακό και ΟΦΗ, έχοντας κατά γενική ομολογία θετική παρουσία, αλλά κατά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στο ρόστερ.

Ως εκ τούτου από το καλοκαίρι γίνονταν συζητήσεις για να λυθεί η συνεργασία τους, χωρίς ωστόσο να βρεθεί λύση. Αυτή βρέθηκε τις τελευταίες μέρες και σήμερα (7/11) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο 23χρονος μέσος αποτελεί παρελθόν.

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατσικογιάννη", αναφέρει η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ο Κατσικογιάννης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Δράμας. Ο νεαρός αμυντικός μέσος, έχει μια πρώτη κουβέντα με τον μεγαλομέτοχο των Δραμινών, Θανάση Σάμιο και την Τρίτη (8/11) όπως όλα δείχνουν θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα