«Περιμένω κυνήγι στην και Football League»

19:11 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε ο Κώστας Πηλαδάκης, μιλώντας για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΛ. Μεταξύ άλλων σχολίασε και την υπόθεση των στημένων αλλά και για το πώς θα κινηθεί την νέα χρονιά. Συν τοις άλλοις ανέφερε πως δεν μπορεί να συνεχίσει μόνος του στο «τιμόνι» της Λάρισας. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν η ατάκα του πως τον περιμένει κυνήγι και στην Football League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Πηλαδάκης:

Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών: «Θα κάνω μια σύντομη ανακεφαλαίωση για όλα όσα ζήσαμε τους τελευταίους μήνες στον φανταστικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με το τέλος της σεζόν κατάπιαμε τον υποβιβασμό χωρίς να εξαιρέσουμε τα λάθη και τις ευθύνες μας, όπου ο Θεός έφερε στην επιφάνεια μια μεγάλη αποκάλυψη, αυτή των στημένων αγώνων. Αγώνες κούμπωναν σε βάρος μας. Αυτά τα κουμπώματα, έδειξαν μια τάση, μια συνήθεια και μια διαδικασία κάποιων ανθρώπων να κουμπώνουν ματς σε βάρος της ομάδας μας.

Κι όλοι καταλαβαίνουμε ότι - ανεξάρτητα από τα δικά μας λάθη - αν δεν είχαν γίνει ένα-δυο τέτοια κουμπώματα η ομάδα μας δεν θα είχε πέσει. Και με τα στοιχεία που είχαν βγει στην επιφάνεια όλοι πιστέψαμε ότι κάτι πάει να γίνει, ότι θα προσχωρήσει η κάθαρση έστω σταδιακά. Κάποιες ομάδες τιμωρήθηκαν, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι μόνο αυτές έφταιγαν για όλα όσα έγιναν. Ζήσαμε επίσης μια διαδικασία που έδειξε εφευρέτες νόμων. Αυτός ο περιβόητος ΚΑΠ, τον οποίο τον τηρούν όποτε θέλουν.

Ζήσαμε, επίσης, πρωτόδικες αποφάσεις να ανατρέπονται στον 2ο βαθμό. Και το αποκορύφωμα, η κωμική κατάσταση, τη Δευτέρα μια απόφαση να δικαιώνει την ομάδα μας και την Παρασκευή εφευρίσκουν μια δικαιολογία να μην ισχύει για μας. Να υπάρχει η περιβόητη εισήγηση για την αύξηση των ομάδων και όλοι αυτοί οι κύριοι που την Τρίτη ψήφισαν υπέρ, την Παρασκευή κοιτιόντουσαν μεταξύ τους για αν δικαιολογήσουν την αλλαγή της απόφασής τους, την οποία μάλιστα είχε αρχικά εγκρίνει και η ΕΠΟ.

Προφανώς η ΑΕΛ στη Super League τους δημιουργεί ένα θεματάκι. Η μοναδική αλήθεια την οποία θα μπορούσαν να πουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στα σκάνδαλα και τις αποφάσεις θα ήταν: 'Κύριοι της ΑΕΛ, κύριε Πηλαδάκη, δεν σας γουστάρουμε'».

Τις προσφυγές: «Οι προσφυγές που έχουν γίνει από την προηγούμενη χρονιά είναι πέντε. Σε όλες τις περιπτώσεις, με εξαίρεση μία (αυτή του Ταυλαρίδη, που είναι γνωστή οι εξέλιξή της), οι κύριοι αυτοί όχι μόνο δεν αναγνώρισαν τη συνυπευθυνότητά τους στον υποβιβασμό της ομάδας, αλλά διεκδίκησαν πολύ περισσότερα από τα δεδουλευμένα.

Η ομάδα θα πληρώσει αυτούς τους κυρίους, όπως έκανε όλα αυτά τα 8 χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει, έστω με κόπο και κάποιες καθυστερήσεις. Αυτά τα λέω για να μην ξεχνάμε. Το μεγαλύτερο σχολείο της ζωής μου ήταν η ΑΕΛ. Γνώρισα και χαρά, αλλά τέτοια αγνωμοσύνη δεν συνάντησα σε καμία άλλη δραστηριότητα της ζωής μου».

Το γήπεδο: «Είχαμε επίσης προβλήματα με το γήπεδο. Ανεξάρτητα από την έκβαση της δικαστικής διαφωνίας με την ΕΡΓΟ 3

Keywords
Τυχαία Θέματα