Συγχαρητήρια ΓΓΑ σε Βολικάκη, Δήμα

Συγχαρητήριες επιστολές στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για τη διάκριση του Χρήστου Βολικάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας, αλλά και στον Πύρρο Δήμα, για την ανάδειξή του σε πρεσβευτή κατά της χρήσης απαγορευμένων ουσιών, απέστειλε ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής.

Στην επιστολή του, ο γγΑ αναφέρει τα εξής: "Η εξαιρετική διάκριση του αθλητή Χρήστου Βολικάκη, που πέτυχε με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο αγώνισμα του κέιριν, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας, στο Αστάνα του Καζακστάν

και μάλιστα λίγες μόνο μέρες μετά από την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας, στην Ολλανδία, αξίζει θερμά συγχαρητήρια. Τέτοιες επιτυχίες τιμούν την χώρα μας και την προβάλουν διεθνώς. Είμαστε περήφανοι για σένα Χρήστο".

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ομοσπονδίας άρσης βαρών, τόνισε: "Θα ήθελα, να σας συγχαρώ για την τιμητική διάκριση, που σας απένειμε η Διεθνής Ομοσπονδία ’ρσης Βαρών και ο Παγκόσμιος Οργανισμός κατά της φαρμακοδιέγερσης (WADA) και να εκφράσω την βεβαιότητα, ότι η συμβολή σας σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό -για την εξυγίανση του αθλητισμού- θέμα, θα είναι καταλυτική.

"Η κατοχή του τίτλου του πρεσβευτή, στον αγώνα κατά της χρήσης απαγορευμένων ουσιών, από Έλληνα Χρυσό Ολυμπιονίκη, τιμά εσάς τον ίδιο και την αθλητική σας λαμπρή πορεία, αλλά και ολόκληρη την χώρα μας. Καλή επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα