Κατσουράνης: Δεν πρέπει να σταματάμε!

Στην μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού τον τελευταίο μήνα αναμφισβήτητα έχει παίξει ρόλο και η αγωνιστική άνοδος του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος μαζί με τους Σεμπάστιαν Λέτο, Κουίνσι Αμπέγιε, Σίλβα Κλέιτον και Ζεκά έχουν φτιάξει μια εκπληκτική πεντάδα που κάνει... παπάδες στα παιχνίδια του Τριφυλλιού. Ο διεθνής Πατρινός μέσος κόντρα στην ΑΕΚ πέτυχε ένα γκολ,

ενώ έδωσε κια μία ασίστ στον Λέτο και γενικότερα είχε καλή παρουσία. Μιλώντας μετά το ντέρμπι με την Ενωση, τόνισε πως η ομάδα ήταν καλή, ωστόσο στάθηκε στην χάλαρωση των πρασίνων μετά το 3-0, λέγοντας "δεν πρέπει να σταματάμε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού γιατί θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε". Ο Κατσούρ επισήμανε ότι η ομαδικότητα είναι το φετινό στοιχείο που ξεχωρίζει στον Παναθηναϊκό, ενώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν θέλησε να πει κάτι, αφού "ακόμα είναι μακριά αυτό το παιχνίδι".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης:

Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ακόμη μια καλή εμφάνιση. Το καλοκαίρι είχες κάνει μια δήλωση που συζητήθηκε τότε αλλά βγαίνει στο γήπεδο.

"Εντάξει μωρέ. Δεν πειράζει. Δεν έχω να πω κάτι για τη δήλωση. Ο κάθε ένας βλέπει ποδόσφαιρο και έχει την άποψη του. Εμένα αυτή ήταν η άποψη μου τότε. Κόντρα στην ΑΕΚ κάναμε άλλη μια καλή εμφάνιση. Πήραμε ένα μάθημα σίγουρα. Ό, τι δεν πρέπει να σταματάμε ποτέ. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ό,τι ήταν πιο εύκολο από ό,τι περιμέναμε. Και νομίζω φέτος ό,τι εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Κάναμε μια εμφάνιση, για εμένα σημαντική, αφού ήταν πολύ ομαδική. Το ατομικό στοιχείο δεν υπήρχε έντονο στο παιχνίδι μας. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ό,τι όλη η ομάδα ήταν καλή. Πήραμε ένα μάθημα στο τέλος ό,τι δεν πρέπει να σταματάμε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού γιατί θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε".

-Αυτή η ομαδικότητα είναι που ξεχωρίζει πλέον στον Παναθηναϊκό και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο;

"Ακριβώς. Η ομαδικότητα είναι που ξεχωρίζει και νομίζω ό,τι αυτό είναι το φετινό στοιχείο του Παναθηναϊκού και έτσι θα συνεχίσουμε".

-Μετά τις υποχρεώσεις σας με την Εθνική ακολουθεί το ντέρμπι. Πως το περιμένεις;

"Μακριά είναι αυτό το παιχνίδι. Αυτές τις μέρες θα είμαστε αφοσιωμένοι κάπου αλλού. Θα γυρίσουμε με το καλό και βλέπουμε μετά".

-Ένα σχόλιο για τον κόσμο;

"Νομίζω ό,τι ο κόσμος βοήθησε την ομάδα. Βλέπει καλό ποδόσφαιρο και συμπαραστέκεται στην ομάδα".

-Για την δική σου απόδοση; Σκόραρες και πάλι κατά της ΑΕΚ

"Για την δική μου απόδοση δεν έχω να πω τίποτα. Όλοι παίζουμε για τον Παναθηναϊκό και αν όλοι, όπως κάνουμε πολύ καλά φέτος δουλεύουμε για την ομάδα, λογικό είναι στο γήπεδο να είμαστε πολύ καλοί. Όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα