Ολα καλά με Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ

Με απόντες τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (6/11) η προπόνηση του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ησύχασαν στην ομάδα του Πειραιά με τους Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα, που είχαν κάποιες ενοχλήσεις από το ματς με τον Αρη, καθώς οι δύο παίκτες δεν έχουν κάτι ανησυχητικό.

Ο Βαλβέρδε

αναχώρησε για την πατρίδα του, όπου θα περάσει κάποιες μέρες μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και θα επιστρέψει την Τετάρτη (9/11) όπου και είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση των "ερυθρόλευκων".

Απόντες από το Ρέντη ήταν και οι διεθνείς, ενώ όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που δεν είναι διεθνείς και αγωνίστηκαν κόντρα στο ’ρη έκαναν αποθεραπεία.

Ο Φουστέρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης από τον τραυματισμό του στα πλευρά. Ο ισπανός θα είναι έτοιμος για ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, Ιμπαγάσα και Τζεμπούρ δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο και θα αγωνιστούν κανονικά με τους πράσινους στις 19 Νοεμβρίου στο Καραϊσκάκης.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων με ’ρσεναλ
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε γνωστό πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων του τελευταίου εντός έδρας αγώνα για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την ’ρσεναλ στις 6 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site του πειραϊκού συλλόγου (click εδώ).

Keywords
Τυχαία Θέματα