Λεονάρντο: Δεν ήθελε να μπει η μπάλα

Την άποψη πως η ΑΕΚ άργησε να ξυπνήσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Λεονάρντο. Ο βραζιλιάνος άσος της Ενωσης στάθηκε επίσης στο δοκάρι που είχε ο Κάλα, όταν το σκορ ήταν ακόμη στο 2-0.

"Αν είχαμε μπει στο παιχνίδι όταν ήταν 2-0, όλα θα ήταν αλλιώς. Δεχθήκαμε άλλο ένα όμως. Μειώσαμε στη συνέχεια, μετά κάναμε ένα δοκάρι και αργότερα μειώσαμε στο 89’. Από εκείνο το λεπτό είχαμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός

είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε μπροστά μας 15 μέρες, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για να δουλέψουμε", τόνισε ο άσος της ΑΕΚ και στάθηκε στο δοκάρι του Κάλα στο πρώτο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν ακόμη 2-0.

"Αν είχε μπει η μπάλα εκεί, όλα θα ήταν αλλιώς. Δεν ήθελε να μπει η μπάλα. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά".

Τέλος, για το γεγονός ότι η Ενωση δέχθηκε για ένα ακόμη ματς τρία γκολ ο Λεονάρντο σχολίασε: "Όταν δεχόμαστε ένα γκολ, φταίει ολόκληρη η ομάδα. Ποτέ δεν φταίει ένας. Δεν θέλω να κάνω κριτική σε κανέναν. Να δούμε πάλι το παιχνίδι και να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Ελπίζω να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια στο Κύπελλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα