Λέτο: Οπλο μας η αυτοπεποίθηση

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και του πρωταθλήματος, Σεμπάστιαν Λέτο, τόνισε πως το μεγαλύτερο όπλο του Παναθηναϊκού είναι αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει μέσα από τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις.

Αναφερόμενος αρχικά στο 3-2 επί της ΑΕΚ ο αργεντινός άσος τόνισε: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως η ΑΕΚ.

Ημασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Μετά κάναμε κάποια λάθη, αλλά αξίζαμε τη νίκη".

Για το μυστικό της επιτυχίας του Παναθηναϊκού ο Λέτο σχολίασε: "Οταν υπάρχει αυτοπεποίθηση όλα πηγαίνουν καλά. Αυτό είναι το όπλο μας και κοιτάμε μπροστά".

Για τις προσωπικές του επιδόσεις και τα 10 γκολ που έχει ήδη σημειώσει είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι σκοράρω. Είναι πρώτη φορά που σκοράρω τόσο πολύ στην καριέρα μου και θέλω να συνεχίσω. Αυτή την επίδοση την έχω πετύχει, όμως, επειδή γίνεται καλή δουλειά από την ομάδα.

Σημασία έχει να νικάμε και να είμαστε στην κορυφή. Μ` αρέσει να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με νίκες και να διατηρηθούμε στην κορυφή".

Τέλος, για το δυναμικό παρών που έδωσε ο κόσμος, ο Λέτο, σχολίασε: "Ικανοποιούμε τους οπαδούς και αυτοί δίνουν το παρών. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να τους κρατήσουμε στο πλευρό μας. Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε τον κόσμο ικανοποιημένο".

Keywords
Τυχαία Θέματα