Τσάκας: Το σκορ έπρεπε να είναι 7-0

22:40 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα η νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 επί της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα. Μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA εξερχόμενος από το ΟΑΚΑ, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ

Σαούντ τόνισε πως το σκορ θα έπρεπε να ήταν 7-0!. Παράλληλα, δήλωσε πως θα πάει στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι «αιωνίων», ενώ σχολίασε και την πολιτική επικαιρότητα. Τέλος έθεσε νέα ημερομηνία στην άφιξη του πρίγκιπα στην Ελλάδα.

«Ήμασταν καλύτεροι. Έπρεπε να είναι 6-0 ή 7-0 το σκορ αλλά δεχθήκαμε ένα τέρμα στο τέλος και μας άγχωσε». Και συνέχισε: «Φυσικά και θα πάω στο Καραϊσκάκη. Ο πρίγκιπας δεν ήταν εδώ, αλλά θα είναι εδώ στις 19 του μηνός. Αυτό είναι και το σημαντικό. Για τον κόσμο δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Δεν χρειάζεται κάλεσμα για να έρθει σε ένα ντέρμπι. Αλλά είναι τέτοιες οι οικονομικές συνθήκες που η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική».

Το σχόλιό του για την πολιτική επικαιρότητα: «Κι αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Έτσι θα μπορέσει να περάσει και ο νόμος που περιμένουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα