Θανάσης: Μπορούσαμε και 5-0

Αισιόδοξος για την εξέλιξη των συζητήσεων με τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ παρουσιάστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε πως περιμένει κάτι χειροπιαστό για να είναι σίγουρος πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.


Για το αγωνιστικό κομμάτι υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός

θα μπορούσε να κρατούσε σταθερά καλή την απόδοσή του να νικήσει και 5-0, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα είναι ικανή για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

"Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εξαιρετικός θα έλεγα. Εκείνο που μετράει είναι ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε σε ένα ντέρμπι. Θα μπορούσε να νικήσει και 5-0. Με προβλημάτισε, πάντως, η επιπολαιότητα που έδειξε στο τέλος και έχασε πολλές ευκαιρίες", δήλωσε αρχικά.

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα είπε: "Γιατί να μην αντέξουμε μέχρι τέλος και να μην διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα; Τι έχουν οι άλλες ομάδες που δεν έχει ο Παναθηναϊκός;".

Οσο για τα διοικητικά τόνισε: "Πάντα, από τη φύση μου, είμαι αισιόδοξος. Αν δεν δούμε, όμως, το χειροπιαστό πρέπει να περιμένουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα