Αναλαμβάνει δράση ο Ξενίδης

Ο Γιώργος Ξενίδης όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ Ηρακλής μετά την απομάκρυνση του Ανδρέα Παντελή.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην συγκέντρωση των φίλων της ομάδας της στο Ιβανώφειο την Δευτέρα (24/10).

Μεταξύ άλλων η υπόσχεση - διαβεβαίωση που έδωσε ο Ξενίδης προς όλους τους παρευρισκομένους ήταν ότι η ομάδα του Ηρακλή

θα πετύχει να επιστρέψει στην Super League νωρίτερα του αναμενόμενου. Όσον αφορά στον Ανδρέα Παντελή, όπως ήταν αναμενόμενο ούτε εμφανίστηκε, ούτε κατέθεσε εγγράφως κάποια πρόταση.

Ο Ξενίδης πρόκειται από αύριο κιόλας μαζί με τα άλλα τρία μέλη της ομάδας του να πιάσει δουλειά. Πρόκειται για τους Λευτέρη Κακιούση, Εμπενίζερ Χάγκαν και Θανάσης Ηρακλή.

Αρχικά ο υπό παραίτηση πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Κωσταντίνος Γωγάκος, είπε ότι ζήτησε από την ΕΠΟ να ενημερωθεί πόσα είναι τα χρέη της ΠΑΕ προς αυτήν ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κι αν αυτά μεταβιβάζονται στον Ερασιτέχνη. Με το ποσό να είναι των 2.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι: "Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν δύο προτάσεις από τον Ξενίδη για την Δ΄ Εθνική και από τον Παντελή. Ο Παντελή μίλησε για συνεργασία με ομάδα και αν θυμάμαι καλά ήταν η ΑΕ Ποντίων και ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση για να επιβεβαιώνεται αυτό."

Σε εκείνο το σημείο πήρε το μικρόφωνο ο Ξενίδης και ξεκαθάρισε πως: "Δεν είμαι εδώ για να το παίξω επενδυτής. Ούτε σοφός, είμαι ένας από εσάς. Έχουμε κάνει μία ομάδα στην οποία συμμετέχω εγώ, ο Λευτέρης ο Κακιούσης, ο Θανάσης Ηρακλής και ο Εμπενίζερ Χάγκαν για να βοηθήσουμε την ομάδα.

Δυστυχώς, η βάση είναι η Δ΄ Εθνική. Ωστόσο, θα κάνουμε κάποιες κινήσεις για να παρακάμψουμε κάποιες κατηγορίες και να βρεθούμε συντομότερα εκεί που έπρεπε να είμαστε, στη Σούπερ Λίγκα. Σκοπεύουμε να ζητήσουμε εφόσον αναλάβουμε και αρχίσουμε από τη Δ΄ Εθνική μία παράταση μεταγραφής για το πρωτάθλημα, το οποίο λογικά θα αρχίσει στα μέσα Νοεμβρίου."

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο, επισήμανε: "Ήμουν φίλος παλιά με τον Ρέμο, τώρα όχι και αυτό συνέβη, λόγω του Ηρακλή

Keywords
Τυχαία Θέματα