Μαρκόπουλος: Δεν είμαστε έτοιμοι

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έκρινε ότι δεν μπορεί να κρατήσει κάτι από την εμφάνιση της ομάδας του, στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη φετινή Α1.

Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός, ολοκληρωμένος και έτοιμος. Εδειξε περισσότερες δυνάμεις

στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς χάσαμε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος όταν κάναμε αδικαιολόγητα λάθη, χάσαμε τρία λέι απ, δώσαμε τρεις φορές τη μπάλα στους αντιπάλους από επαναφορά και είχαμε χάσει και οκτώ βολές. Στο σύνολο είναι πάνω από 15-16 πόντους. Η άμυνα του Ολυμπιακού μας έβγαλε έξω από τον ρυθμό, μας καθυστέρησε στην επίθεση, αγχώθηκαν οι παίκτες και δεν ήταν έτοιμοι να αντιδράσουν σε αυτό το παιχνίδι.

"Πήγαμε σε παιχνίδι μιας πάσας και τα αποτελέσματα τα είδατε. Βάλαμε 22 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και 30 στο υπόλοιπο διάστημα. Μαζί με τα κλεψίματα του Ολυμπιακού, αυτό τα λέει όλα. Δεν είμαστε έτοιμοι, ελπίζουμε στη βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ελπίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας", είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος και ρωτήθηκε για το τι μπορεί να κρατήσει.

"Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι, γιατί δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Εκεί που κερδίζαμε τον Ολυμπιακό, εκεί που τρέξαμε λιγάκι και παίζαμε καλά στο transition . Αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι τα λάθη για να τα διορθώσεις".

Ο Ντάντε Στίγκερς έκρινε ότι " ...ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά κι εμείς. Δεν είχαμε καλό ποσοστό ευστοχίας στα σουτ, σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο πιο δυνατά γινόταν, αλλά είχαμε αρκετά νεκρά διαστήματα τα οποία μας στοίχισαν. Τα άσχημα ποσοστό ευστοχίας που είχαμε, έπαιξαν ρόλο" και ρωτήθηκε για το αν ο ΠΑΟΚ εφησύχασε όταν πήρε τη διαφορά των εννιά πόντων.

"Κάτι συνέβη εκεί και ήταν το κρίσιμο σημείο του αγώνα. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το πρόβλημά μας στην επίθεση. Γενικά στο παιχνίδι είχαμε αρκετά νεκρά διαστήματα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Σκοράραμε μόνο 52 πόντους μέσα στην έδρα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα