Ας τελειώνουμε λοιπόν, χωρίς MoUρMoUρες και MoUγκρίσματα!

Η ιστορία με τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ, έχει αποτρελάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, την στιγμή που βλέπει την ομάδα αγώνα με αγώνα να ανεβάζει στροφές και να αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο!

Οι υποσχέσεις του Σαουδάραβα δίνουν και παίρνουν, ο εκπρόσωπός του ξεστομίζει μόνο παχιά λόγια και το όλο… παραμύθι κρατάει σε αγωνία τους πάντες.
Η τελευταία μεγάλη ατάκα του… Πρίγκιπος, περιείχε πριν 1 εκατομμύριο ευρώ (!) για την τριάδα των κρίσιμων αγώνων που ακολουθεί, με ΠΑΟΚ,

ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Δεν είναι δα και λίγο πράγμα να σου τάζουν ένα εκατομμύριο ευρώ για τρεις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League!
Έτσι όπως το πάει ο Αλ Σαούντ, θα τρελάνει και τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες, ζουν τη δική τους αγωνία, για την επόμενη ημέρα στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ.

Κάπου εδώ όμως, πρέπει να κατανοήσουν οι επίδοξοι αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, πως πρέπει να ρίξουν τους τόνους.

Από τα 220 εκατομμύρια ευρώ και την κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου στην αρχή, συνέχισαν με την μεταμόρφωση του συλλόγου, σε… Πόρτο της Ανατολικής Μεσογείου και στη διαδρομή είπαν να στρώσουν στον… δρόμο και ροδοπέταλα (!) με κάνα εκατομμυριάκι ευρώ, ως πριμ!

Έτσι για να… γουστάρουμε δηλαδή, που λέμε και πιο… λαϊκά.
Ακόμη κι αν τελικά η διαπραγμάτευση ανάμεσα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ, έχει αίσιο τέλος, ποιος πραγματικά πιστεύει ότι όλα αυτά που έχει εξαγγείλει θα τα υλοποιήσει;

Προσωπικά, διατηρώ επιφυλάξεις, όχι ως προς την οικονομική επιφάνεια του Σαουδάραβα, αφού εμπιστεύομαι την Γιάννη Βαρδινογιάννη, από τη στιγμή που δέχτηκε να διαπραγματευτεί μαζί του, αλλά για τα παχιά λόγια, τις χοντρές υποσχέσεις και τα… πολλά κεράσια…

Πρίγκιπα ακούμε, πρίγκιπα έχουμε δει μόνο σε φωτογραφίες, έχουμε πάρει μια ιδέα και από την χροιά της φωνής του (;) και ακόμα περιμένουμε να μάθουμε ότι η τζίφρα που έχει παρουσιαστεί είναι δική του.

Από κει και πέρα, οι δικηγόροι πάνε κι έρχονται, οι συσκέψεις είναι διαδοχικές και τα… ΜοU, σε λίγο θα αρχίσουν να γίνονται MoUρΜoUρες!
Δεν επιχειρώ να αμφισβητήσω το οτιδήποτε και επικαλούμαι την ρήση: «Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι», για να καταδείξω το πρίσμα μέσα από το οποίο εισπράττω και αξιολογώ αυτή την ιστορία.

Ας τελειώνουμε λοιπόν, χωρίς MoUρMoUρες και MoUγκρίσματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα