Αναψε... φωτιές ο Μπόλονι στην Ρουμανία δηλώνοντας πως βρίσκεται στο Βουκουρέστι για να πάρει παίκτη για τον ΠΑΟΚ

Η παρουσία του Λάζλο Μπόλονι στο αποψινό (24/10) ντέρμπι του ρουμάνικου πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ραπίντ και την Στεάουα Βουκουρεστίου, άναψε... φωτιές στον ΠΑΟΚ, αφού σε ερώτηση των συμπατριωτών του για τον σκοπό της παρουσίας του εκεί απάντησε πως "ήρθα να πάρω παίκτη για τον ΠΑΟΚ"! Τα ρουμάνικα ΜΜΕ κάνουν λόγο για τον Κριστιάν Τανάσε, διαψεύδει όμως

η ΠΑΕ...

Ο Λάζλο Μπόλονι με τη συνοδεία του Παντελή Κωνσταντινίδη επέλεξαν να βρεθούν το βράδυ της Δευτέρας στο Βουκουρέστι για να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι της ρουμανικής πρωτεύουσας μεταξύ της Στεάουα και της Ραπίντ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ που είχε και συνάντηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτούρκα, ρωτήθηκε αρχικά για το ποιον υποστηρίζει στο ντέρμπι και εξέφρασε την προτίμησή του στη Στεάουα με την οποία, άλλωστε, έκανε μεγάλη καριέρα.

Στη συνέχεια, όμως έριξε τη "βόμβα", λέγοντας πως "ήρθα να πάρω κάποιον από το ρουμανικό ντέρμπι. Γιατί να μην έρθει ένας ακόμη Ρουμάνος στον ΠΑΟΚ; Γιατί όχι;".

Γράφουν για Τανάσε οι Ρουμάνοι, διαψεύδει η ΠΑΕ
Νωρίτερα τα ρουμανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "sptfm", ανέφερε πως ο Λάζλο Μπόλονι, θα έχει στραμμένο το βλέμμα στον Κριστιάν Τανάσε της Στεάουα, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Πιτέστι, έναντι 1,8 εκατ. ευρώ. Είναι μεσοεπιθετικός, 24 ετων και έχει 15 συμμετοχές στην εθνική Ρουμανίας έχοντας πετύχει και ένα γκολ.

Επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι τέτοιο διαψεύδεται, με τους Θεσσαλονικείς να ισχυρίζονται πως το ταξίδι έχει να κάνει καθαρά με δημόσιες σχέσεις και τίποτα παραπάνω.

Στις 4 Νοεμβρίου η νέα διοίκηση
Η διοίκηση του Δικέφαλου του Βορρά δεν έχει οριστεί επισήμως ως διοίκηση πρωτοδικείου και αυτό γιατί δεν δέχτηκε να την ορίσει με τη διαδικασία που ακολουθούσε μέχρι πρόσφατα. Ωστόσο, η δικάσιμος ορίστηκε για τις 4/11, οπότε μέχρι τότε δεν θα μπορεί να προχωρήσει σε συμφωνίες με χορηγούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα