Μιλάει με… δύο ο Αδαμίδης

23:45 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μέχρι τις 27 Οκτωβρίου ο Σταύρος Αδαμίδης, αλλά και ο Νίκος Νοτιάς, περιμένουν επίσημες προτάσεις από υποψήφιους ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να επενδύσουν στην ΑΕΚ. Μετά το φιάσκο με την Petit Chateau, μία εταιρία που έδειξε εντελώς αφερέγγυα, ο πρόεδρος της Ένωσης συνέχισε τις επαφές με κάποιους ακόμα που του είχαν... χτυπήσει την πόρτα. Αυτό μάλιστα τόνισε και σε χθεσινή του τοποθέτηση, λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης σύσσωμου του Δ.Σ. της ΠΑΕ: «Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς, αλλά φιλολογικό. Περιμένουμε

προτάσεις είτε από νυν μετόχους, είτε από άλλους επενδυτές», ήταν το σχόλιό του, ενώ κάτι παρόμοιο τόνισε σήμερα και ο Μάκης Κασνακίδης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον μόνο φιλολογικό δεν είναι. Ο Αδαμίδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με δύο ενδιαφερόμενους, με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως πρόκειται για φυσικά πρόσωπα και όχι κάποια εταιρία, όπως ήταν οι «Ιταλοί». Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι με τον έναν εξ αυτών των υποψήφιων επενδυτών, ο Αδαμίδης έχει στενότερη επαφή, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι φαίνεται πως έχει βρει σε αυτή την περίπτωση και την... κυνηγάει πιο «ζεστά». Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που δεν ταξίδεψε την περασμένη Πέμπτη στην Ρωσία, για το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ.

Βεβαίως, δεν μιλάμε για ολοκληρωμένες συζητήσεις, αφού ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξακολουθεί να κρατάει μικρό καλάθι (για αυτό άλλωστε δεν δείχνει και αισιόδοξος αλλά κάνει λόγο για φιλολογικές επαφές), όμως όπως όλα δείχνουν αυτές οι δύο προτάσεις θα είναι και αυτές που θα τεθούν στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Να τονιστεί επίσης ότι ενήμερος για αυτές τις εξελίξεις είναι και ο Νίκος Νοτιάς, τη στιγμή που υπάρχει έντονη φημολογία ότι και ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με τον συγκεκριμένο επενδυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα