Ιβκοβιτς: Χρειαζόμαστε χρόνο

Ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του στην άμυνα εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

"Και οι δύο ομάδες είναι πολύ πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας σε σχέση με άλλες ομάδες στην Ευρώπη. Αυτό καταλάβαμε στο Μπιλμπάο

γι' αυτό και η πρεμιέρα δεν ήταν καλή. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μετά από ένα εξίσου δύσκολο ταξίδι, έπρεπε να ετοιμάσουμε το παιχνίδι με μόνο μια προπόνηση και χωρίς τη βάση μας. Χωρίς δηλαδή ένα πόιντ γκαρντ, αλλά και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, πέραν ασφαλώς της απουσίας ενός σούτινγκ γκαρντ όπως ο Πελεκάνος. Πρακτικά μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι παρότι ξεκινήσαμε χαλαρά.

"Στο 2ο και 4ο δεκάλεπτο η ομάδα ήταν πολύ καλή και δεχθήκαμε συνολικά 18 πόντους. Εκεί αποκτήσαμε το πλεονέκτημα. Εμείς με τόσους νέους παίκτες χρειαζόμαστε χρόνο για να βγουν και οι συνεργασίες από τους πιο έμπειρος παίκτες για να παίξουμε το μπάσκετ που όλοι περιμένουμε. Το παιχνίδι δεν ήταν του επιπέδου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, βάσει των όσων έχουν προσφέρει οι ομάδες στο παρελθόν", είπε αρχικά ο Ιβκοβιτς.

"Ως έμπειρος τεχνικός πρέπει να δηλώσω τραυματία παίκτη στην αρχή της σεζόν; Ο Λούκας δεν ήταν έτοιμος γι' αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι για το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι έτοιμος", απάντησε σε ερώτηση σχετική με το γεγονός ότι δεν δηλώθηκε ο Λούκας.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης είπε πως " ...θέλαμε τη καλή εμφάνιση και τη νίκη μετά από έναν αγώνα για την Ευρωλίγκα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά, αλλά από εκεί και πέρα με όπλο την άμυνα και εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία του αντιπάλου στο πικ εν ρολ, αλλάξαμε το παιχνίδι, πήραμε τη διαφορά και αυτή κρατήσαμε μέχρι τέλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα