MotoGP: Με Κάντλιν η Aspar αντί του τραυματία Μπαρμπερά στην Αυστραλία

Ο αυστραλός Ντέιμιαν Κάντλιν είναι ο αναβάτης που επέλεξαν οι άνθρωποι της Aspar Ducati για να τρέξει αντί του τραυματία Εκτορ Μπαρμπερά στο Φίλιπ Αϊλαντ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Κάντλιν έκανε ντεμπούτο στο MotoGP με μια άλλη δορυφορική ομάδα της Ducati, την Pramac, στο Μοτέγκι το περασμένο Σαββατοκύριακο, αντικαθιστώντας τον επίσης

τραυματία Λόρις Καπιρόσι.

Η καλή του εμφάνιση σε εκείνο τον αγώνα, όπου έφτασε μέχρι και την 12η θέση πριν εγκαταλείψει λόγω πτώσης, του έδωσε ακόμα μία ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του, μπροστά στους συμπατριώτες του αυτή τη φορά.

"Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα", είπε ο Κάντλιν. "Πριν από μία εβδομάδα έτρεξα για πρώτη φορά στο MotoGP και αυτό ήταν ήδη ένα σοκ.

"Δεν είχα αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα μου στο Μοτέγκι και έπρεπε να μάθω πολλά πράγματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Κάναμε πολλή δουλειά.

"Επειτα από αυτή την εμπειρία, είμαι σίγουρος ότι στο Φίλιπ Αϊλαντ θα ξεκινήσω το GP σε υψηλότερο επίπεδο. Γνωρίζω καλά την πίστα και αυτό θα με βοηθήσει να φτάσω εκεί με μεγάλη αυτοπεποίθηση".

Σε ό,τι αφορά τον Μπαρμπερά, ο ισπανός έκανε εγχείρηση στην Βαρκελώνη προκειμένου να διορθώσει το κάταγμα κλείδας που υπέστη στο Μοτέγκι. Εκτός του ότι θα χάσει σίγουρα το GP Αυστραλίας εξαιτίας αυτού, δεν αποκλείεται να μην τρέξει ούτε στην Σεπάνγκ σε δύο εβδομάδες, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το φινάλε της σεζόν στην Βαλένθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα