Στη Σουόνσι για 3 μήνες ο Μόρας!

Ο Βαγγέλης Μόρας με την εμφάνισή του στο φιλικό με τη Λανέλι, έπεισε τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος άναψε το πράσινο φως στην διοίκηση της Σουόνσι και έτσι, ο διεθνής αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο 3 μηνών (έως τις 15/1 του 2012) με την ομάδα της Ουαλίας!

Ο Λαρισαίος στόπερ, με δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα, "Evening Post", εμφανίστηκε χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη και δήλωσε πως είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για το καλό της Σουόνσι καλύπτοντας τα κενά

των τραυματιών, Κόλκερ και Τέιτ.

"Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω στη Σουόνσι. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα στον κόσμου και θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα", τόνισε ο Μόρας, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε και άλλες προτάσεις που δεν τον ενδιέφεραν και δεν ήταν τόσο σημαντικές για τον ίδιο τονίζοντας πως "αυτή τη στιγμή πιστεύω πως η Σουόνσι είναι η καλύτερη λύση για μένα".

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του, ανέφερε: "Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να βρω τη φόρμα μου γιατί είμαι 4 μήνες χωρίς ματς σε πρώτη ομάδα. Παίζοντας παιχνίδια όπως το φιλικό με τη Λανέλι θα με βοθήσουν, θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος στο επόμενο ματς".

Κλείνοντας, ο Μόρας αναφέρθηκε και στην Εθνική, λέγοντας: "Θα είναι πιο εύκολο για μένα να ξαναπαίξω τώρα στην Εθνική, από τη στιγμή που βρήκα ομάδα. Ελπίζω να εντυπωσιάσω τόσο τον προπονητή της ομάδας, Μπρένταν Ρόντζερς όσο και τον τεχνικό της Ελλάδας με τις εμφανίσεις μου στη Σουόνσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα