Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ, θέλει χρόνο ο Σπαντάσιο

ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Επανομής αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της τελευταίας. Ο Λάσλο Μπόλονι ήθελε ουσιαστικά να δει την αγωνιστική εξέλιξη του Σπαντάσιο διαπιστώνοντας ότι ο Βραζιλιάνος χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο, καθώς επίσης και αρκετούς παίκτες από την δεύτερη ομάδα οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις.

Το αποτέλεσμα είχε μικρή σημασία για τον Μπόλονι που προχώρησε σε αρκετές αλχημείες, αφού δοκίμασε στη κορυφή της επίθεσης και τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο Ρουμάνος προπονητής είδε πάντως την ομάδα

του να μπαίνει χαλαρά στο παιχνίδι και να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 5ο λεπτό όπου η Αναγέννηση προηγήθηκε με γκολ του Γκέσιου.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε επιδιώκοντας φάσεις στη περιοχή των γηπεδούχων, ενώ στο 19' ένα σουτ του Βιεϊρίνια σταμάτησε στο δοκάρι. Μια όμορφη ενέργεια του Σπαντάσιο δημιούργησε το γκολ του ισοφάρισης για τον ΠΑΟΚ το οποίο πέτυχε ο Τσουκαλάς (1-1). Ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα (38'), η Αναγέννηση εκμεταλλεύτηκε τη βασικότερη αδυναμία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι - την αμυντική δηλαδή - και προηγήθηκε εκ νέου με τον Τάσιο (2-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η ομάδα της Επανομής έχασε μια σπουδαία ευκαιρία για να κάνει το 3-1 για να έρθει το 73ο λεπτό όπου ο Γεωργιάδης με ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο και με πλασέ έκανε το 2-2. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε μάλιστα να περάσει μπροστά τέσσερα λεπτά αργότερα, όπου ο Ιβιτς πλάσαρε αλλά πάνω στη γραμμή απομάκρυνε ο Μαυροματίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Φιρινίδης (46' Ταταρίδης, 63' Παπαδόπουλος), Παπαστεργίου (46' Παπαστεργίου), Πεχλιβανίδης (46' Πολίτης), Καρλάο, Παπαζούδης (46' Κουρδάκης), Καραμανλής (46' Πολίτης), Κάτσε (46' Γεωργιάδης), Τιάγκο (63' Τράκις), Γκέσιος (60' Δεινόπαπας), Γεωργίου, Τάσιος (60' Δανίδης).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτνσερ (72' Μπολόσης), Λεονάρντο (46' Σταφυλλίδης), Τσιρίλο (46' Ιντζίδης), Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς (46' Ίβιτς), Βιεϊρίνια (46' Κίτσιου), Γεωργιάδης, Παπάζογλου (46' Ρομπέρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα