Αλόνσο: Φαίνεται ότι έχω εισιτήριο διαρκείας για την 5η θέση φέτος

Ο Φερνάντο Αλόνσο χαρακτήρισε λίγο-πολύ αναμενόμενη την πέμπτη θέση που πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ιαπωνίας, κρίνοντας από την απόδοση του μονοθεσίου της Ferrari έναντι των βασικών αντιπάλων της.

"Δεν είμαι πολύ ξαφνιασμένος από αυτό το αποτέλεσμα, γιατί η McLaren και η Red Bull έχουν υπάρξει πιο γρήγορες από μας όλο το τριήμερο", δήλωσε ο ισπανός.

"Τουλάχιστον κατάφερα να είμαι

μπροστά από τον Ουέμπερ. Φαίνεται ότι έχω εισιτήριο διαρκείας για την πέμπτη θέση φέτος!

"Για αύριο περιμένω μεγάλο πρόβλημα με degradation στα λάστιχα, το οποίο θα είναι ένας από τους πολύ σημαντικούς παράγοντες οτυ αγώνα. Με την πιθανότητα πολλών pit-stop να είναι μεγάλη, η στρατηγική θα παίξει κρίσιμο ρόλο.

"Ελπίζουμε να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα όπως στην Σιγκαπούρη πριν από δύο εβδομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές και να παλέψουμε για το βάθρο, που είναι ο ρεαλιστικός στόχος".

Ο team mate του Αλόνσο, Φελίπε Μάσα, κατάφερε να καταταχθεί πιο ψηλά στο grid της εκκίνησης από εκείνον μόλις για τρίτη φορά φέτος, μετά την Ουγγαρία και το Βέλγιο, παίρνοντας την τέταρτη θέση.

"Δεν είναι ποτέ εύκολο να μαζέψεις τον τέλειο γύρο εδώ", σημείωσε ο Μάσα. "Η τελευταία μου προσπάθεια ήταν πολύ καλή, ακόμα κι αν έχασα λιγάκι στο τελευταίο sector. Αύριο θα είναι σημαντικό να κάνω καλή εκκίνηση".

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι δίπλα του, στην δεύτερη σειρά, θα είναι ο Λιούις Χάμιλτον, με τον οποίο είχε τη γνωστή κόντρα εντός και εκτός πίστας στην Σιγκαπούρη, ο βραζιλιάνος είπε: "Δεν έχει καμία σημασία για μένα αν είναι αυτός ή ο οποιοσδήποτε άλλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα