Ισόπαλες Skoda Ξάνθη και Δόξα Δράμας

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν στους φιλάθλους που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (8/10) στα Πηγάδια, η Skoda Ξάνθη και η Δόξα Δράμας, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε φιλική αναμέτρηση, κατά την οποία οι δύο προπονητές δοκίμασαν διάφορα σχήματα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και δοκίμασε διάφορα συστήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στα χαρακτηριστικά του αγώνα η

πρώτη - έστω κι ανεπίσημη - εμφάνιση του Στεφάν Νταρμπιόν με την φανέλα της Skoda Ξάνθης και η επιστροφή του Κώστα Φλίσκα στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του και η αναμέτρηση. Ενάντια στην πρώην ομάδα τους αγωνίστηκαν οι Μάρκο Μαρκόφσκι και Δήμος Μπαξεβανίδης.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Κάπελ για τους φιλοξενούμενους μπορεί να άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με μακρινό σουτ, όμως ο Σταύρος Σταθάκης ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε στο 40’ με πανέμορφο ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη ο Αραβίδης (73’) εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 1-2 για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Σουάνης στο 78’ στο τελικό 2-2.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος (75’ Ζαρόπουλος), Εντιμάρ (71’ Τσουμάνης), Μπαξεβανίδης (56’ Μπέρτος), Κομεσίδης (71’ Γκατσολάρι), Σταθάκης (75’ Γούτας), Ντάνι (64’ Βασιλακάκης), Ντίκα (46’ Νταρμπιόν), Μάρα (56’ Καζάκης λ.τ. 78’ Μαρκόφσκι), Μαρσελίνιο (75’ Καθάριος), Πόι (64’ Φλίσκας), Μαρκόφσκι (56’ Σουάνης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σερεμέτ, Στεριανός, Σικαλιάς, Μπριλάκης, Βέρτζος, Ντε Λίμα, Λεάντρο, Κάπελ, Τοπούζης, Τριποτσέρης, Αραβίδης. Έπαιξαν και οι: Δαύκος, Θεοδωρόπουλος, Νιαρος, Κουμπρογλου, Ερος, Πιτσόκο, Μαρκόπουλος, Βάντερσον, Ρούτσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα