Φιλική τεσσάρα ο ΟΦΗ στον ΠΟΑ

Με σκόρερ τους Χόρχε Λόπεζ, Κάταϊ, Μάντζιο και Νύκταρη, ο ΟΦΗ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα επικράτησε με 4-1 του ΠΟΑ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (8/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 26', όταν ο Κάταϊ έβγαλε την κάθετη στον Μάντζιο, ο οποίος έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι

και στην επαναφορά ο Χόρχε Λόπεζ έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σέρβος μέσος χρίστηκε σκόρερ, με ένα ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή κάνοντας το 2-0 για τον ΟΦΗ.

Το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βαγγέλης Μάντζιος στο 35', που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αραβιάκη και με σουτ στην κίνηση πραγματοποίησε το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον ΠΟΑ να μειώνει στο 60' με Τριχάκη, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Νύκταρης με "λόμπα" να... κρεμάσει τον Μακαρόνα και να γράψει το τελικό 4-1.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μονιάκης, Ρόβας, Κάλαιτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Παπουλής, Κάται, Μάντζιος
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μπρόκος, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Μπουλούτ, Ουκάρ, Μποντόρ, Κολιακουδάκης, Ζορμπάς, Καμπάνταης και Νύκταρης

ΠΟΑ: Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης,Πετράκης, Γιακουμάκης Π., Αραβιάκης, Βενιανάκης, Καινουργιάκης, Μιχελακάκης, Βλαστός, Συσκάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα