O μοναδικός υποστηρικτής του Περέιρα

16:31 6/4/2015 - Πηγή: Antinews

Άφωνοι έχουν μείνει οι φίλοι του Ολυμπιακού με την εμφάνιση της ομάδας τους στα Γιάννενα, ενώ θεωρούν πλασματικό το βαρύ 3-1 με το οποίο έχασε η ομάδα τους.

Θα μπορούσε να είναι και ο πρόλογος του ρεπορτάζ από κάποια εφημερίδα μετά το νέο ναυάγιο του πρωταθλητή στην Παμβώτιδα λίμνη αλλά δεν είναι . Ο Ολυμπιακός έδειξε για μια ακόμη φορά ότι

είναι μόνο για χαμηλές πτήσεις με ένα «πιλότο» που δεν μπορεί να τον οδηγήσει ψηλά. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του «αεροπλάνου» που αν δεν κατακτούσε το πρωτάθλημα θα έμοιαζε με ντακότα , θέλει αυτό τον πιλότο και θα τον κρατήσει.

Ουδείς άλλος στον ολυμπιακό πλην του Βαγγέλη Μαρινάκη επιθυμεί στον πάγκο της ομάδας τον κύριο Περέιρα που ήρθε στον Πειραιά ως προπονητής της νίκης και ήδη έχει χάσει ...τη μπάλα. Ο Πορτογάλος στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στον κόκκινο πάγκο έχει καταφέρει να μετατρέψει μια ομάδα σε ένα συνονθύλευμα παικτών που με το ζόρι κερδίζουν και βέβαια η λέξη θέαμα αγνοείται.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκλειστεί από την ΑΕΚ στο Κύπελλο ο κύριος Περέιρα θα βρισκόταν ήδη στη Λισσαβόνα . Το γκολ του Χάρα στο τελευταίο λεπτό του χάρισε ζωές προς απογοήτευση των ερυθρόλευκων οπαδών που είδε νοσταλγούν τον Μίτσελ.

Ο μοναδικός μέσα στον ολυμπιακό που τον θέλει είναι και αυτός που τον στηρίζει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τους λόγους του που ακολουθεί αυτή την τακτική ή καλύτερα ΤΟΝ λόγο του. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το ότι μπορεί να έχει κι ο ίδιος άποψη στα αποδυτήρια. Ξένος προπονητής που δέχεται ....χαρτάκι για την ενδεκάδα και μάλιστα από προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα , δύσκολα βρίσκεις. Ο Περέιρα ανήκει σ αυτή την ομάδα και κερδίζει με το «σπαθί» του τη θέση.

Μια περίπτωση μόνο υπάρχει να αποχωρήσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Να ξεκινήσει στραβά την επόμενη χρονιά , μια χρονιά που δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες. Τότε ο μεγάλος κόουτς θα διώξει τον.... μικρό.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα