Battleborn

First Person MOBA από τους δημιουργούς των Borderlands.

First Person MOBA από τους δημιουργούς των Borderlands.

Η Gearbox Software που έχει αναπτύξει τα επιτυχημένα FPS/RPG Borderlands, αποκάλυψε τον νέο της τίτλο, ο οποίος θα είναι ένα MOBA με οπτική πρώτου προσώπου που θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PlayStation 4.

Σύμφωνα με το σενάριο, τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στο μακρινό μέλλον όπου μια ασταμάτητη απειλή καταστρέφει ολόκληρο το σύμπαν. Εσείς, επιλέγοντας έναν από τους πολλούς διαθέσιμους ήρωες, θα προσπαθήσετε να σώσετε τον κόσμο αμυνόμενοι το τελευταίο άστρο που έχει απομείνει.

Το Battleborn θα διαθέτει τόσο story-driven singleplayer και co-op campaign, όσο και competitive multiplayer modes. Ένα από αυτά είναι το Incursion, ένα 5 vs 5 mode που συνδυάζει το γρήγορο First Person gameplay με την team-based στρατηγική από games όπως τα League of Legends και το Dota 2. Κάθε ήρωας θα μπορεί να φτάσει ως το level 20 σε κάθε match και θα μπορείτε να επιλέξετε τα skills που θέλετε να ξεκλειδώσετε. Έτσι καθένας από τους χαρακτήρες θα μπορεί να αναλάβει διαφορετικούς ρόλους, ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού που θα ταιριάζει στα γούστα σας.

{youtube}uvXi09v8ohA|500|300{/youtube}

Η Gearbox αναφέρει ότι το setting του Battleborn της δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσει πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο τρόπου παιχνιδιού του καθενός. Έτσι, υπόσχεται ότι θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ήρωες όπως ο space marine, η elven huntress, διάφοροι casters και πολλοί άλλοι. Ο Randy Pitchford, διευθύνον σύμβουλος της Gearbox Software αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το hero-shooter (όπως το αποκαλεί ο ίδιος) που αναπτύσσουν είναι το πιο φιλόδοξο video game που έχει δημιουργήσει ποτέ η Gearbox.

Θυμίζουμε ότι η Gearbox αυτό το καιρό αναπτύσσει σε συνεργασία με την 2K Australia και το Borderlands: The Pre-Sequel. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο άρθρο του GameWorld.

Το Battleborn αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο οικονομικό έτος του 2016 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld