ClickDelivery.gr: Mε σούπερ προσφορές 1+1 θα «σφραγίσει» το μουντιάλ

20:09 8/7/2014 - Πηγή: PC Nea
Η εταιρεία Click Delivery Α.Ε., ηγέτιδα δύναμη στο online food delivery στην Ελλάδα σφραγίζει την τελευταία εβδομάδα του μουντιάλ με μεγάλες αποκλειστικές προσφορές
για τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ημιτελικών και τελικών αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν στη Βραζιλία, όσοι παραγγείλουν από τα καταστήματα με το σήμα 1+1, που υπάρχουν στο ClickDelivery.gr παίρνουν 1+1 δώρο με τις παραγγελίες τους. Στην προσφορά αυτή συμμετέχουν, μαζί με εκατοντάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, οι αλυσίδες Goody’s και L’Artigiano, προσφέροντας την ευκαιρία στους χρήστες του ClickDelivery.gr να απολαύσουν μοναδικά burgers και λαχταριστές πίτσες, παίρνοντας 1+1 για κάθε Online παραγγελία τους. Οι ώρες που θα ισχύουν οι προσφορές, είναι από τις 18:00 έως τις 01:00 της επομένης μέρας.

Οι χρήστες του ClickDelivery.gr έχουν τη δυνατότητα να παραγγέλνουν, με τον απλούστερο και πλέον έξυπνο τρόπο, φαγητό μέσα από μια μεγάλη γκάμα γεύσεων και εδεσμάτων κάθε στιγμή: παρακολουθώντας έναν αγώνα ποδοσφαίρου, παρέα με φίλους, βλέποντας μια ταινία στο σπίτι μετά τη δουλειά, διαβάζοντας για τις εξετάσεις, δουλεύοντας ως αργά στο γραφείο ή απλά κάποιες στιγμές που δεν υπάρχει κάτι άλλο έτοιμο στην κουζίνα.

To ClickDelivery.gr, σε συνεργασία με τα εστιατόρια που προσφέρουν τα προϊόντα τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, παρέχει καθημερινά deals, με αποκλειστικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν συμφέρουσες προσφορές, από τις κουζίνες όλου του κόσμου, σε καταστήματα που βρίσκονται κοντά τους, ανά πάσα στιγμή, απλώς εισάγοντας τη διεύθυνσή τους.

Το ClickDelivery.gr είναι η πρώτη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού που ξεκίνησε στην Ελλάδα, από το 2010, έχοντας αναπτύξει μια σύγχρονη και καινοτόμο πλατφόρμα παραγγελιοληψίας μέσω ενός εύχρηστου αμφίδρομου τερματικού. Οι συγκεκριμένες συσκευές προωθούν άμεσα και αξιόπιστα τις παραγγελίες στα συνεργαζόμενα εστιατόρια ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον τελικό χρήστη για την πιθανή ώρα παράδοσης. Και όλα αυτά χωρίς να απαιτείται η χρήση και εγκατάσταση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σύνδεσης στο Διαδίκτυο στον χώρο του εστιατορίου. Να σημειώσουμε ότι οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν και από το κινητό τους τηλέφωνο μέσα από το δωρεάν app που διατίθεται στο itunes.apple clickdelivery ή στο play.google.comclickdelivery
Keywords
Τυχαία Θέματα