GameAthlon 2014: Εντυπώσεις

Άφθονα τουρνουά, YouTube panel και γνωριμία μαζί σας!

Το δεύτερο GameAthlon ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία στο Hellenic American College (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Πρόκειται για ένα event που διοργάνωσε το CowboyTV και που προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου, πολύ περισσότερο από την πρώτη χρονιά. Κράτησε τρεις ημέρες και συγκεκριμένα το διάστημα 4-6 Ιουλίου, με ελεύθερη είσοδο από τις 10:00 έως τις 22:00.

Οι έξι όροφοι του Hellenic

American College γέμισαν από Dota 2, Fifa 14, Halo 4, League of Legends Starcraft 2, NBA 2K14, Hearthstone, Injustice, Tekken Tag Tournament 2, Ultra Street Fighter 4, αλλά και table top games. Στο ενδιάμεσο και ενώ οι συμμετέχοντες περίμεναν να αγωνιστούν, μπορούσαν να γνωρίσουν τους μεγαλύτερους YouTubers στην Ελλάδα που ασχολούνται με gaming videos, άμεσα ή έμμεσα. Τα περίπτερά τους βρισκόντουσαν στον 2ο και τον 3ο όροφο του event. Επίσης, στο χώρο του GameAthlon υπήρχαν retro κονσόλες NES, Master System, SNES, Mega Drive, Sega Saturn, Vectrex, καθώς και υπολογιστής Amiga, για να δείτε και να παίξετε παλιά κι αγαπημένα retro games!

Συγκεκριμένα με αλφαβητική σειρά συμμετείχαν οι CaptainPanez, Doct8r, Dragoman, GameWorld, LeonPep, OldSchoolGamer, SxedioB (Zok), και LamaGamesTV, ενώ για πρώτη φορά κατέβηκαν στην Αθήνα οι Cake, CaptainPanez, Gramers, Hackypixelz, Unboxholics και VideoGameTales. Οι περισσότεροι εξ αυτούς ανέβηκαν στο stage για να παρουσιάσουν την δουλειά τους. Το GameWorld είχε το live του το Σάββατο 16:15-16:45 και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο μαζί με το νέο Users intro που θα μας συνοδεύσει από τον Σεπτέμβριο!

{youtube}iA_CDild3cE|500|300{/youtube}

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί μας είχαμε και το Arcade που μας συνοδεύει σε κάθε event. Αυτή τη φορά παίξαμε Arcade Battles και μοιράσαμε πάνω από 100 Pro Evolution Soccer 2014 για PC, PS3 και Xbox 360, God of War: Ascension για PS Vita και δεκάδες συλλεκτικές φιγούρες και αξεσουάρ από το Otakustore.gr.

Το Σάββατο 20:00-21:30 διεξήχθη το YouTube panel, στο οποίο οι YouTubers ανταλλάξανε απόψεις, τόσο με τον Ανδρέα Δερδεμέζη (Cowboy) που συντόνιζε το πάνελ, όσο και με το κοινό που έθεσε διάφορα ερωτήματα. Ήταν η πρώτη φορά που συγκεντρώθηκαν 12 Gaming YouTubers σε ένα πάνελ. Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

{youtube}PxRdhfuCf9Y|500|300{/youtube}

Αμέσως μετά το πάνελ, ο Cowboy μας επεφήλασε μια έκπληξη καθώς ετοίμασε τουρνουά Street Fighter 4! Δεν θα σας κάνω spoiler για το τι συνέβη, αλλά το αναλυτικό βίντεο μπορείτε να το απολαύσετε εδώ:

{youtube}94DH0FHy7cA|500|300{/youtube}

Όλα τα βίντεο καθώς και οι μεταδόσεις των τελικών κάθε τουρνουά μπορείτε να τα δείτε Twitch.tv/E_Gaming.

Γενικά από την όλη εμπειρία μας στο event, διαπιστώσαμε ότι πραγματικά θέλετε πολύ τις συνεργασίες μεταξύ των YouTubers και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέσω των εκπομπών μας την νεά σεζόν. Πήραμε πολλά θετικά σχόλια από εσάς για τα βίντεό μας και σας ευχαριστούμε για αυτό, βγήκαμε φωτογραφίες, βίντεο, παίξαμε μαζί στο Arcade και το διασκεδάσαμε με την ψυχή μας. Τέλος, την Κυριακή, στο κλείσιμο του event, διεξήχθη διαγωνισμός cosplay. Όλες τις φωτογραφίες θα τις δείτε στην Facebook Page του GameAthlon μέσα στις επόμενες ώρες.

Κλείνοντας, οι συντάκτες του GameWorld.gr θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την συμμετοχή σας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο GameAthlon το καλοκαίρι του 2015!

Να είστε όλοι εκεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα