The Sims 4: Χωρίς πισίνες και μωρά

Η EA δίνει εξηγήσεις για την αφαίρεση χαρακτηριστικών από το νεότερο μέλος της σειράς.

Πανικός έχει επικρατήσει στους οπαδούς της διάσημης Life Simulation σειράς της EA. Ο λόγος είναι ότι στο βασικό παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη, θα λείπουν οι πισίνες αλλά και τα μωρά, τα οποία θα γίνονται κατευθείαν μικρά παιδιά αντί για νήπια. Το περιστατικό πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που δημιουργήθηκε καμπάνια ενάντια στις αλλαγές. Τελικά χθες το βράδυ η EA έριξε φως

στο θέμα, απαντώντας στις ανησυχίες του community.

"Σας χρωστάμε μία πιο καθαρή εξήγηση για τους λόγους που δεν θα υπάρχουν toddlers (μωρά) και πισίνες στην κυκλοφορία του The Sims 4", γράφει η υπεύθυνος παραγωγής Rachel Franklin στην επίσημη ιστοσελίδα του Sims 4. Συνέχισε λέγοντας ότι: "Ο λόγος είναι η καινούρια τεχνολογία και τα νέα συστήματα που χτίσαμε για το The Sims 4. Το σύστημα A.I., τα animations, το audio positioning και πολλά άλλα, είναι εντελώς καινούργια στο Sims 4. Οπότε, καθίσαμε κάτω και κοιτάξαμε τα πάντα που θέλαμε να κάνουμε για αυτόν τον τίτλο, και συνειδητοποιήσαμε πως θα έπρεπε να υπάρξουν κάποιες απώλειες για να τηρηθεί η προθεσμία της κυκλοφορίας. Πιστέψτε με, ήταν δύσκολο και για εμάς.

{youtube}WjPPjU8OARg|500|300{/youtube}

Οι Sims έχουν τώρα επτά ξεχωριστούς τρόπους για να περπατήσουν, 320 animations με βάση τα συναισθήματά τους και 600 μοναδικές αλληλεπιδράσεις με αντικείμενα, αναφέρει η Rachel Franklin. Οι Sims μπορούν πλέον να κάνουν ταυτόχρονες εκτελέσεις πολλών διεργασιών (multitasking) και ένας όρθιος Sim μπορεί να μιλήσει με έναν καθιστό. Η EA προσπάθησε να ηρεμήσει τους fans της σειράς τον προηγούμενο μήνα, λέγοντας πως αυτές οι δύο σημαντικές - από ότι φαίνεται - απώλειες θα προστεθούν σε ένα μελλοντικό update ή expansion.

Περισσότερες πληροφορίες για το Life Simulation game της EA μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο. Πως σας φαίνεται η κίνηση της EA; Πείτε μας και την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω, αλλά και στο αντίστοιχο topic του The Sims 4 στο forum του GameWorld.

Το The Sims 4 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 4 Σεπτεμβρίου για PC και Mac.

Keywords
Τυχαία Θέματα