Η Δώρα ούρλιαζε και νόμιζαν ότι θρηνούσε

Η Δώρα ούρλιαζε και νόμιζαν ότι θρηνούσε06.11.2017Αστυνομικά

Την άκουσαν μάρτυρες την ώρα που τη σκότωναν στο νεκροταφείο

Συνταρακτικά στοιχεία για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας από ανθρώπους που βρίσκονταν στο νεκροταφείο την ημέρα που η άτυχη γυναίκα κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Την ίδια στιγμή, οι Αρχές εξακολουθούν να ερευνούν τα στοιχεία που τους έχει δώσει το κινητό της Δώρας, το στίγμα του οποίου

εντοπίστηκε στην περιοχή της Ομόνοιας λίγη ώρα μετά το στυγερό έγκλημα.

Στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» προστέθηκαν νέα και ιδιαίτερα σημαντικά κομμάτια στο παζλ της δολοφονίας. Τα ουρλιαχτά της 32χρονης κοπέλας την ώρα που ο δράστης τής κατάφερνε αλλεπάλληλες μαχαιριές θεωρήθηκαν από αυτήκοους μάρτυρες κάτι συνηθισμένο για τον χώρο του νεκροταφείου, έτσι κανείς δεν σκέφτηκε να πάει μέχρι τον τομέα 7 για να δει τι συμβαίνει.

Οπως είπε εργαζόμενος του κοιμητηρίου, «αν το θύμα φώναζε αμέσως “βοήθεια”, ίσως να ακουγόταν. Ομως ούρλιαζε, και αυτό είναι το οξύμωρο. Στον χώρο του κοιμητηρίου πολλοί άνθρωποι εκφράζουν τον θρήνο τους με αυτόν τον τρόπο».

Ακόμη ένας εργαζόμενος στο κοιμητήριο δήλωσε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ότι λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία και μέσα στην αναστάτωση παρατήρησε έναν άντρα, που δεν είχε ξαναδεί άλλη φορά, να φεύγει από το νεκροταφείο. Σύμφωνα με την περιγραφή, είχε ύψος περίπου 1,75 μ., ήταν γεροδεμένος, γύρω στα 40 με 45, καστανομάλλης. Επίσης ήταν αξύριστος και φορούσε παλιά ρούχα δουλειάς, αλλά όχι λερωμένα.

Πάντως, πολλά ερωτήματα προκαλεί μια πληροφορία που δόθηκε στην εκπομπή από άγνωστο άτομο, το οποίο υποστήριξε ότι γνωρίζει τον δράστη. Το περίεργο είναι ότι το τηλεφώνημα έγινε από κινητό που, όπως αποδείχθηκε, ήταν κλεμμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα