Χωματερές οι υπόγειες διαβάσεις στην Αθήνα!

Χωματερές οι υπόγειες διαβάσεις στην Αθήνα!05.11.2017Παρασκήνιο

Εν όψει των εκλογών για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο Γ. Καμίνης υπερηφανεύεται διαρκώς ότι ήδη ως δήμαρχος κατάφερε να «νοικοκυρέψει» και να «καθαρίσει» την Αθήνα...

➤➤➤
Δυστυχώς γι' αυτόν, τα στοιχεία και τα έγγραφα (φωτό) τον διαψεύδουν οικτρά... Σήμερα, σας αποκαλύπτω και ντοκουμέντα που αποτελούν πραγματικό κόλαφο για τον (αποτυχημένο) δήμαρχο...
➤➤➤
Για την κατάσταση που επικρατεί στις υπόγειες διαβάσεις

της Αθήνας, όλοι -και ιδιαίτερα εκείνοι που τις χρησιμοποιούν- έχουμε μια εικόνα.
➤➤➤
Από τον Ιούνιο, λοιπόν, με δύο έγγραφά της η Περιφέρεια Αττικής έχει κρούσει και επισήμως τον κώδωνα του κινδύνου. Το ένα για την υπόγεια διάβαση που βρίσκεται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και το δεύτερο για τις υπόλοιπες επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
➤➤➤
Από την υγειονομική έρευνα «διαπιστώθηκαν διάσπαρτα απορρίμματα (όπως χρησιμοποιημένα χαρτιά και περιτυλίγματα τροφίμων και ποτών) και έντονα δυσάρεστη οσμή απροσδιόριστης προέλευσης».
➤➤➤
Οι ελεγκτές αποφάνθηκαν ότι η κατάσταση αυτή «δύναται να δημιουργήσει ανθυγιεινές και αντιαισθητικές καταστάσεις εις βάρος των περιοίκων, της δημόσιας υγείας και υποβάθμιση του περιβάλλοντος».
➤➤➤
Γι' αυτό και αναγκάζονται να αποφεύγουν τις υπόγειες διαβάσεις (φωτό)-κινδυνεύοντας, όταν διασχίζουν τη λεωφόρο- ακόμη και τα παιδιά που πηγαίνουν σε σχολεία και παιδικές χαρές της περιοχής, όπως επίσης οι ηλικιωμένοι και οι ασθενείς για τον «Αγιο Σάββα».
➤➤➤
Ο δήμος εκλήθη «να μεριμνήσει για την τακτική καθαριότητα και εξυγίανση», καθώς και για την «αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού».
➤➤➤
Ομως, τι έκανε έκτοτε ο κ. Καμίνης; Τίποτα. Αδιαφόρησε, όπως φαίνεται και στις (προχθεσινές) φωτογραφίες με ημερομηνία 2 Νοεμβρίου. Σύριγγες, ακαθαρσίες, βρομιές και καθόλου φως!
➤➤➤
Πληροφορούμαι ότι έχει διαταχθεί τώρα από την Περιφέρεια Αττικής, επειγόντως, έλεγχος και στις άλλες υπόγειες διαβάσεις της πρωτεύουσας. Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει για τα αποτελέσματα;

Ρεπόρτερ

Keywords
Τυχαία Θέματα