Δείπνο Τζανακόπουλου - Παπαγγελόπουλου με πολιτική κουζίνα!

Δείπνο Τζανακόπουλου - Παπαγγελόπουλου με πολιτική κουζίνα!05.11.2017Πρόσωπα

Τι περιελάμβανε το μενού της συζήτησης ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας και τον έμπειρο διώκτη της διαφθοράς, αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης

Συνεργάτης της «κυριακάτικης δημοκρατίας», σε βραδινή του έξοδο, έπεσε πάνω σε ένα, σχετικά, απρόσμενο δίδυμο.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα γνωστά λημέρια του εθεάθη ο πάντα εκλεκτοφάγος αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παρέα με τον υπουργό Επικρατείας Δ. Τζανακόπουλο. Και λέμε «απρόσμενο δίδυμο»,

γιατί στην πολιτική πιάτσα ήταν γνωστή η στενή φιλία του πρώην εισαγγελέα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά. Μια φιλία που πηγαίνει πίσω, στην εποχή προ των εκλογών του 2012.

Σε μια εποχή που και οι τρεις, λιγότερο διάσημοι και σίγουρα με ελαφρύτερο πρόγραμμα, απολάμβαναν τις συχνές συναντήσεις τους. Η φιλία όμως που είδαμε και μας επιβεβαιώθηκε από τους δύο υπουργούς μάλλον αποτέλεσε έκπληξη και για τον συνήθως καλά πληροφορημένο συνεργάτη μας. Μάλιστα, ο κ. Παπαγγελόπουλος, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε με τον συνήθη αινιγματικό τρόπο του ότι «το ενδιαφέρον στο δείπνο μας δεν είναι ο συνδαιτυμόνας μου», με τον οποίο, όπως μας αποκάλυψε, δειπνούν συχνά, αλλά «τι περιελάμβανε το μενού».

Το σημαντικό ήταν ότι και ο κ. Τζανακόπουλος έδειχνε να συμφωνεί απολύτως με τα λεγόμενα του έμπειρου διώκτη της διαφθοράς. Οσο κι αν πιέστηκαν και οι δυο, το μόνο που καταφέραμε να αποσπάσουμε ήταν μια λακωνική αλλά και σιβυλλική φράση του κ. Τζανακόπουλου: «Θα καταλάβετε προσεχώς». Ετσι, απογοητευμένος αποχώρησε ο συνεργάτης μας. Δεν έμαθε καν ποιος πλήρωσε τον λογαριασμό.

Υποθέτουμε ότι τον πήγαν μισό μισό, αφού πολύ πρόσφατα, και την ίδια μέρα, γιόρταζαν και οι δυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα