«Φτωχοποίησε τη χώρα ο Τσίπρας»!

«Φτωχοποίησε τη χώρα ο Τσίπρας»!06.11.2017ΝΔ

Επίθεση Κυριάκου στον πρωθυπουργό, από την Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ. Τον αποκάλεσε ως τον «ηγέτη μιας ανίκανης παρέας»

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ως «ηγέτη μιας ανίκανης παρέας» που φτωχοποίησε την Ελλάδα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Κεντρικής

Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Αναφορικά δε με την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ, δήλωσε δικαιωμένος.

Ο κ. Μητσοτάκης το Σάββατο, μία μέρα μετά την πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή, έβαλε κατά του πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ηγείται μιας «ανίκανης παρέας» που εκείνος διάλεξε και φτωχοποίησε τη χώρα, προσθέτοντας πως άγεται και φέρεται από τις συνιστώσες του και ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει, αντιθέτως πολώνει, διχάζει και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Ξεκαθάρισε πως δεν θα ακολουθήσει τον Αλέξη Τσίπρα σε αυτόν τον δρόμο που έχει επιλέξει, χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως διευκρίνισε, ότι δεν θα απαντά πολιτικά όπου και όποτε χρειάζεται.

Υπερφορολόγηση

Μάλιστα πρόσθεσε πως δεν χρειάζεται να κάνει κανείς σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, γιατί την κάνει η πραγματικότητα στη χώρα, αναφερόμενος στην υπερφορολόγηση και την ανομία.

Στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε δικαιωμένος για το γεγονός ότι σχεδόν έναν χρόνο πριν αποφάσισε να προχωρήσει στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ, τονίζοντας πως ο απολογισμός είναι θετικός, καθώς η ΟΝΝΕΔ είναι -μεταξύ άλλων- στην πρώτη γραμμή για την υποστήριξη των αδύναμων, ενώ πρόσθεσε πως η Ν.Δ. δεν χαρίζει στην Αριστερά την κοινωνική αλληλεγγύη.

Οπως είπε, το θέμα δεν είναι μόνο να κερδίσει η Ν.Δ. τις εκλογές, αλλά να εξηγήσει στην κοινωνία γιατί οι ιδέες της είναι κυρίαρχες, να δώσει λύση στα προβλήματα των νέων και να διεισδύσει περαιτέρω στη νεολαία. «Εμείς μιλάμε για δουλειές, για ευκαιρίες για όλους, για πανεπιστήμια, για αγορά εργασίας, για ατζέντα που έχει στραμμένη το βλέμμα της στο μέλλον» είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ., προσθέτοντας πως το να παίρνει κανείς αποστάσεις από την πολιτική σήμερα δεν είναι λύση.

Διάψευση Σαμαρά ότι επέκρινε τον αρχηγό της Ν.Δ.

Διέψευσε μέσω συνεργατών του ο Αντώνης Σαμαράς δημοσίευμα που τον εμφανίζει να έχει μιλήσει σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την αντιπαράθεση της Παρασκευής στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού δήλωσαν ότι «όπως μάθαμε από ένα ακόμα ευφάνταστο ρεπορτάζ, ο κ. Α. Σαμαράς αμέσως μετά την ώρα του πρωθυπουργού, χθες στη Βουλή, προέβη σε “δήλωση” στους δημοσιογράφους, δήθεν μάλιστα επικριτική, εναντίον του προέδρου της Ν.Δ... Ολα καλά για το ωραίο αυτό παραμύθι. Υπάρχει, όμως, μια “ασήμαντη” λεπτομέρεια: Ο κ. Α. Σαμαράς δεν παρέστη καν στη Βουλή!»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», μετά τη σύγκρουση του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα με τον Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή, ο κ. Σαμαράς μιλώντας σε δημοσιογράφους φέρεται ότι είπε, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Ν.Δ., ότι «σήμερα ο Τσίπρας τον μάσησε και τον έφτυσε...».

Keywords
Τυχαία Θέματα