Open: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ με την Εύα Αντωνοπούλου

H Εύα Αντωνοπούλου αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά από 14 χρόνια και, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό εδώ και αρκετό, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open.

Μάλιστα, χτες, Δευτέρα 28 Αυγούστου, κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο τρέιλερ για το ενημερωτικό πρόγραμμα του του τηλεοπτικού σταθμού και σε αυτό η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει τον πρώτο λόγο.

Στο τρέιλερ βλέπουμε και κάποια ακόμα πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα αλλά και τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία

της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το Σαββατοκύριακο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPENtv (@opentvgr)

«Η αδέσμευτη ενημέρωση είναι εδώ, στο Open, κάθε στιγμή» τονίζει η Εύα Αντωνοπούλου στο νέο τρέιλερ για την ενημέρωση στο Open.

Η ανακοίνωση του Open για την Εύα Αντωνοπούλου

«Το Οpen υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων.

Η ποιοτική και εξαιρετικά αποδοτική πορεία της στην παρουσίαση και επιμέλεια δελτίων Ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, αποτελούν εγγύηση για μια νέα, δημιουργική εποχή στο Ανοιχτό Κανάλι.

Το Οpen την καλωσορίζει, εκτιμώντας ότι με τη δημοσιογραφική της επάρκεια και το ήθος της, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία του», αναφέρει η ανακοίνωση του Open για την ένταξη της Εύας Αντωνοπούλου στο δυναμικό του.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος είναι ο 35χρονος νέος υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Όλγα Κιουρτσάκη: Αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της – «Τα πιο όμορφα ξενύχτια τα κάνω μαζί σου»

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα μετά την επιστροφή από τις διακοπές της -«Κρατώ μόνο τις όμορφες στιγμές»

Keywords
Τυχαία Θέματα