Όλγα Κιουρτσάκη: Αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της – «Τα πιο όμορφα ξενύχτια τα κάνω μαζί σου»

Την πρώτη ημέρα του Αυγούστου η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της και εκ τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου και ο σύζυγός της, Φώτης Λιόση, απέκτησαν μία κόρη, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους.

Το ζευγάρι ήθελε πολύ να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και τελικά η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα. Πλέον, κινούνται σε νέους ρυθμούς, αφού η κόρη τους αποτελεί την προτεραιότητά τους. Μπορεί οι πρώτες ημέρες με ένα νεογέννητο να είναι δύσκολες και απαιτητικές, όμως η Όλγα Κιουρτσάκη απολαμβάνει κάθε στιγμή

αυτής της πρωτόγνωρης εμπειρίας.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στην απουσία της αλλά και στα αναπάντητα μηνύματα που έχει αφήσει. Η ίδια απολογήθηκε δημόσια, ενώ εξομολογήθηκε πως τα ξενύχτια που κάνει με την κόρη της είναι τα πιο όμορφα της ζωής της.

Όπως θα δείτε, η Όλγα Κιουρτσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της, στην οποία την κρατάει στην αγκαλιά της και της δίνει το γάλα της.

Όσα έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη για τη νεογέννητη κόρη της

«Συγγνώμη που δεν έχω απαντήσει ακόμα στις ευχές σας. Προσπαθώ να μαθαίνω τον νέο σκοπό της ζωής μου και πιο σημαντικό, αυτόν της μητρότητας. Τα πιο όμορφα ξενύχτια τα κάνω μαζί σου, τα πιο έντονα συναισθήματά μου τα έχω νιώσει μαζί σου μικρή μου και η πιο γλυκιά ανησυχία της ζωής μου είσαι μόνο εσύ», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Φελίσια Τσαλαπάτη – Μάνος Κοψαχείλης: Ξαφνικός χωρισμός για το ζευγάρι;

 Λευτέρης Σουλτάτος: Η συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα και η απρόσμενη αποκάλυψη για την κόρη του

 Ξεσπά ο Γεράσιμος Γεννατάς: «Δεν υπάρχει καμία ελευθερία»

Keywords
Τυχαία Θέματα