Ξεχάστε τα παντελόνια, όλοι φοράνε βαμβακερά μποξεράκια τώρα

10:57 29/8/2023 - Πηγή: InStyle

Το 2023 έχει χαρακτηριστεί ως η χρονιά του micro-trend. Μεταξύ των πρωταγωνιστικών τάσεων που εμφανίζονται κάθε δεύτερη εβδομάδα και των beauty trends με θέμα τα φρούτα που βλέπουμε στα ενδιάμεσα, είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι δεν υπάρχει ένα μόνο αντικείμενο που να ξεχωρίζει ολότελα αυτή τη χρονιά. Κι όμως, αν το καλοσκεφτείτε υπάρχει ένα item που είναι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα…. και πρόκειται για το ανδρικό βαμβακερό μποξεράκι.

Bottega Veneta

Στο TikTok τα μποξεράκια έχουν αναλάβει κεντρικό ρόλο σε GRWM videos,

εικόνες street style και βίντεο με styling hacks.

Βρίσκονται στη διασταύρωση του Y2K, του Zoom waist-up dressing, της υπέρβασης των ορίων των φύλων και της υψηλής μόδας. Αυτό το ευρύ σημείο αναφοράς είναι ίσως ένας από τους λόγους για την πανταχού παρουσία τους.

Μπορούν να ενσωματωθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε αισθητική, από boho σύνολα με μάξι φούστες σε looks με cropped baby tees και καουμπόικες μπότες και σε Quiet Luxury σύνολα με ασορτί πουκάμισα και φλατ Mary-Janes ή ακόμη και φορεμένες με ένα πλεκτό γιλέκο, ένα oversized σακάκι και το άλλο must-have item του καλοκαιριού, ένα ζευγάρι Adidas Sambas, για ένα αθλητικό All-American look.

Marc JacobsΑυτό είναι το fashion trend που θα μας σώσει από τον καύσωνα

Θα έλεγε κανείς ότι ήταν η Miuccia Prada εκείνη που φύτεψε τον σπόρο της εξερεύνησης του τι θα μπορούσαν να κάνουν τα ανδρικά εσώρουχα στο γυναικείο στιλ πρώτη με τις συλλογές Miu Miu για την άνοιξη και το φθινόπωρο του 2022, οι οποίες επανέφεραν τα χαμηλοκάβαλα bottoms και τα εκτεθειμένα εσώρουχα, ώστε να ξεπροβάλλει το λογότυπο του οίκου.

THE ROW Pre Fall 2023

Στις πασαρέλες για Φθινόπωρο 2023 τα μποξεράκια είχαν επίσημα την τιμητική τους και όπως και στο street style.

Στην Bottega Veneta, ο Matthieu Blazy, ο οποίος ως γνωστόν εμπνέεται από πραγματικούς ανθρώπους στους δρόμους, έστειλε ένα μοντέλο με λευκό βαμβακερό μποξεράκι με μια διακριτική καφέ ρίγα και ένα ασορτί -αλλά όχι κουμπωμένο- πουκάμισο. Στα πόδια της υπήρχαν χοντρές κόκκινες πλεκτές κάλτσες τραβηγμένες ψηλά. Το show του Marc Jacobs, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80 είχε επίσης ένα look με boxer shorts. To ίδιο και στην Pre Fall συλλογή The Row.

To δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα εσώρουχο, αποτελεί την επιτομή του coolness, ένα τέλειο μεταβατικό κομμάτι, αφού μπορεί να φορεθεί σαν σορτς και το φθινόπωρο και ταυτόχρονα ένα τρόπο να «βγάλετε την γλώσσα» στην πατριαρχία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DANIEL w. FLETCHER (@danielwfletcher)

Ξεχάστε τα jorts! Τα micro shorts επιστρέφουν ακόμα πιο καυτά για τις διακοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα