Τραϊάνα Ανανία: Η νέα απάντηση για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Τραϊάνα Ανανία την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει ξέφρενα σε ένα πανηγύρι στην Ικαρία.

Η γνωστή ηθοποιός συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς σε αυτό αποκάλεσε ξενέρωτους όσους βρίσκονταν στο νησί εκείνες τις μέρες.

«Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ’ όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια.

Κλασικό ελληνικό στάϊλ: κουτσομπολιό, θάψιμο τον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκει ή π@@τ@ν@. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπουλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα. Είπα “χωριό” γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα..

Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο “τρελός του χωριού”. Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας “για τα πανηγύρια”. Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. “Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;”, ρώτησα τον Γιάννη.. “Όχι, αφού είσαι τρελή” …. Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού», έγραψε η ίδια στη λεζάντα του post της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Traiana (@traiana.anania)

Η απάντηση μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της

Η Τραϊάνα Ανανία θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της,  προσθέτοντας ένα συμπληρωματικό μήνυμα στο εν λόγω post.

Συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε: «Έπειτα από τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα επισημαίνω πως το κείμενο της δημοσίευσης είναι το δικό μου συμπέρασμα βάσει της δικής μου εμπειρίας. Αναφέρομαι στο γενικότερο Greek mentality και δεν προσδιορίζω αν οι συμπεριφορές προήλθαν από ντόπιους ή επισκέπτες του νησιού. Ο χορός μου ήταν μια μορφή αντίδρασης σε όσα είχα βιώσει δυο μέρες πριν στο πανηγύρι στις Βρακάδες και στα γενικότερα αδιάκριτα βλέμματα που εντόπισα».

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κιουρτσάκη: Αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της – «Τα πιο όμορφα ξενύχτια τα κάνω μαζί σου»

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα μετά την επιστροφή από τις διακοπές της -«Κρατώ μόνο τις όμορφες στιγμές»

Φελίσια Τσαλαπάτη – Μάνος Κοψαχείλης: Ξαφνικός χωρισμός για το ζευγάρι;

Keywords
Τυχαία Θέματα