Φελίσια Τσαλαπάτη – Μάνος Κοψαχείλης: Ξαφνικός χωρισμός για το ζευγάρι;

Η Φελίσια Τσαλαπάτη αυτό το καλοκαίρι έχει αναλάβει χρέη παρουσιάστριας και καθημερινά παρουσιάζει μαζί με τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Τριαντάφυλλο την πρωινή εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι yes».

Πριν από λίγο καιρό, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός είχε την ονομαστική γιορτή της και οι συνεργάτες της τής ευχήθηκαν στον αέρα για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Ωστόσο, οι ευχές δε σταμάτησαν εκεί, αφού ο σύντροφός της και γνωστός κομμωτής Μάνος Κοψαχείλης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή, εκπλήσσοντας τη Φελίσια

Τσαλαπάτη.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της που μία σχέση της είδε το φως της δημοσιότητας. Η ίδια έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική ζωή της, αποφεύγοντας να δίνει τροφή για σχόλια.

Χώρισε η Φελίσια Τσαλαπάτη από τον Μάνο Κοψαχείλη;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time» η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Μάνος Κοψαχείλης έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, δίνοντας τέλος στη σχέση τους. Η είδηση για τον χωρισμό τους έσκασε σαν βόμβα στο περιβάλλον τους, αφού μέχρι πριν από λίγο καιρό οι δυο τους ήταν μαζί και αγαπημένοι.

Ο Δεκαπενταύγουστος βρήκε χωριστά το ζευγάρι, με τη Φελίσια Τσαλαπάτη να κάνει διακοπές στην Κρήτη με τον γιο της και τον πατέρα του και πρώην σύντροφό της, ενώ ο Μάνος Κοψαχείλης βρισκόταν στη Σύρο με την παρέα του. Πλέον, ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στο Instagram και η σχέση αυτή φαίνεται να αποτελεί παρελθόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia TsaLapati (@felicia_333)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Kopsahilis (@manoshautecoiffure)

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΛΙSSES: Το συγκινητικό μήνυμα για τη sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο

Βάσια Παναγοπούλου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της στις εκλογές

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σπάνια εμφάνιση στον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου – Οι κοινές φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα