Humble Bundle 2K… Πάμφθηνα games για καλό σκοπό!

Τα Humble Bundle είναι συλλογές από γνωστά video games, τα οποία διανέμονται και πωλούνται on-line μέσω του www.humblebundle.com. Η φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια είναι ότι ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει όσα χρήματα θέλει και στη συνέχεια να κατεβάσει μία σειρά από τίτλους (μέσω της υπηρεσίας Steam). Στα περισσότερα Humble Bundle gaming events, ανάλογα με το ποσό που δαπανεί ο gamer μπορεί να κατεβάσει και έναν ορισμένο αριθμό τίτλων, με τα συγκεντρωμένα

χρήματα να προσφέρονται σε φιλανθρωπικά και κοινωφελή ιδρύματα.

Το πιο πρόσφατο Humble Bundle είναι αφιερωμένο στους τίτλους της 2K Games και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους PC gamers να αποκτήσουν μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών τίτλων με ελάχιστα χρήματα. Συγκεκριμένα, το Humble Bundle της 2K Games λειτουργεί ως εξής: Οι gamers που θα καταβάλλουν οποιοδήποτε ποσό κάτω των 20 δολαρίων (ακόμη δηλαδή και 1 μόλις δολάριο), θα αγοράσουν τα BioShock, The Bureau: XCOM Declassified και The Darkness 2. Τώρα εάν το εν λόγω ποσό ξεπερνάει τα 7,35 δολάρια, τότε εκτός από τους προαναφερθέντες τίτλους θα μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους και τα BioShock 2, Mafia 2 και Spec-Ops: The Line. Τέλος, εάν οι χρήστες δώσουν παραπάνω από 20 δολάρια, τότε το καλάθι τους γεμίζει ακόμα με δύο τίτλους: το XCOM: Enemy Unknown και BioShock: Infinite. Όλοι οι παραπάνω τίτλοι στοιχίζουν παραπάνω από 200 δολάρια συνολικά και με μόλις 20 δολάρια μπορούν να γίνουν δικοί σας. Η 2Κ Games θα προσφέρει το ποσό που θα συγκεντρωθεί στην οργάνωση για τη Δράση κατά του Καρκίνου και στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό (δίνοντας τη δυνατότητα στους gamers να επιλέξουν που θα προσφέρουν τη δωρεά τους).

Επειδή, η συγκεκριμένη ενέργεια κρατάει για ορισμένο χρονικό διάστημα, εάν θέλετε να αγοράσετε από το Humble Bundle και να συνδυάσετε έτσι το τερπνόν μετά του ωφέλιμου, θα σας προτείναμε να βιαστείτε!

The post Humble Bundle 2K… Πάμφθηνα games για καλό σκοπό! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα