Borderlands: The Pre-Sequel. Μόνο σε Xbox 360, PS3 και PC (για την ώρα)!

To Borderlands: The Pre-Sequel, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου σίγουρα συγκαταλέγεται στους πιο αναμενόμενους τίτλους της φετινής χρονιάς. Το νέο Borderlands θα διαδραματίζεται χρονικά μεταξύ του πρώτου και δεύτερου μέρους, ταξιδεύοντας τους gamers αυτή τη φορά σε έναν από τους φυσικούς δορυφόρους του πλανήτη Pandora.

Το νέο Borderlands αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Xbox 360, PlayStation

3 και PC και σύμφωνα με τους υπευθύνους του, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για το εάν θα κάνει τελικά την εμφάνιση του στo Xbox One και PlayStation 4. Αν και το ενδεχόμενο να βγει κάποια στιγμή στις νεώτερες κονσόλες της Sony και της Microsoft δεν μπορεί να αποκλειστεί, ωστόσο προς το παρόν οι developers της Gearbox εστιάζουν την προσοχή τους στην ήδη μεγάλη fan base του Borderlands, η οποία στην πλειοψηφία τους είναι κάτοχοι Xbox 360, PC και PlayStation 3. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν το γεγονός ότι το νέο Borderlands τοποθετείται χρονικά ανάμεσα από το Borderlands 1 και 2, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό που τους έκανε να αποφασίσουν ώστε να μην κυκλοφορήσει ο νέος τίτλος στις νέες κονσόλες, καθώς θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μία πράξη ασέβειας απέναντι στη community του παιχνιδιού, που όλα αυτά τα χρόνια τους έχει στηρίξει (και με το παραπάνω)!

Με δεδομένη την απότομη στροφή που συνήθως πραγματοποιούν οι εταιρείες ανάπτυξης όταν κυκλοφορεί ένα νέο σύστημα στην αγορά και με την ευκολία με την οποία παρακάμπτουν τους gamers της προηγούμενης γενιάς, σίγουρα αυτή η απόφαση της Gearbox αν μη τι άλλο απορρέει ένα σεβασμό προς τους φανατικούς φίλους του Borderlands που έχουν στηρίξει τόσο πολύ τη δημοφιλή σειρά.

The post Borderlands: The Pre-Sequel. Μόνο σε Xbox 360, PS3 και PC (για την ώρα)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα