Bioshock Vita. Ο Ken Levine μιλάει για τον τίτλο που δεν είδαμε…

Ο δημιουργός του πετυχημένου Bioshock, Ken Levine, ανέφερε σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, ότι πριν χρόνια εκείνος και η προγραμματιστική ομάδα του είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στην ιδέα, ενός Bioshock game που θα ήταν αποκλειστικό για το PlayStation Vita.

Σύμφωνα με τον Levine, ο εν λόγω τίτλος θα ήταν ένα turn-based spin-off,

παρόμοιο με το Final Fantasy Tactics, το οποίο θα λάμβανε χώρα σε μία διαφορετική εκδοχή της Rapture, λίγο καιρό πριν συμβούν τα γεγονότα του πρώτου Bioshock και ο υποθαλάσσιος παράδεισος μετατραπεί σε κόλαση. Ο δημιουργός του Bioshock παραδέχθηκε ότι είναι και ο ίδιος λάτρης των turn-based tactical και strategy games και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πίστευε πως ένας τίτλος Bioshock στο Vita θα ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για να ξεδιπλωθούν οι τεχνολογικές αρετές της φορητής κονσόλας της Sony. Ενδεικτικό είναι ότι το παιχνίδι ανακοινώθηκε στην E3 2011, ωστόσο λόγω των διαφορών που προέκυψαν ανάμεσα στη Sony και στην 2K Games, τελικώς το project σταμάτησε πριν ακόμα καλά – καλά προλάβει να γεννηθεί… Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο εμπνευστής του Bioshock, θα ήθελε πολύ σε κάποια φάση το όνειρο του να γινόταν πραγματικότητα και να έβλεπε ένα Bioschock game στο Vita, καθώς λατρεύει την φορητή κονσόλα της Sony.

Πάντως είναι μεγάλο κρίμα που χάθηκε μία ευκαιρία για έναν πραγματικά ποιοτικό τίτλο από το σύμπαν του Bioshock και ελπίζουμε ότι μία μέρα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα Bioshock και στη φορητή κονσόλα της Sony.

The post Bioshock Vita. Ο Ken Levine μιλάει για τον τίτλο που δεν είδαμε… appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα