Εισβολή ενόπλων στρατιωτών στο κοινοβούλιο της Κριμαίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του κοινοβουλίου της Κριμαίας στο οποίο απεικονίζονται ένοπλοι στρατιώτες να εισβάλλουν στο κτίριο μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στην είσοδο του κτιρίου.

Οι αρχές της Κριμαίας σε συνεργασία με τον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας αναλαμβάνουν από κοινού τη φύλαξη σημαντικών κτιρίων στη χερσόνησο, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA επικαλούμενο την υπηρεσία τύπου του Στόλου. Σύμφωνα με το πρακτορείο

ειδήσεων Interfax, ο πρωθυπουργός της Κριμαίας Σεργκέι Αξιόνοφ είχε ανακοινώσει ότι οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν ήδη αναλάβει τη φύλαξη ορισμένων κτιρίων της περιοχής.

Άγνωστοι ένοπλοι άντρες προσπάθησαν να καταλάβουν το υπουργείο Εσωτερικών της Κριμαίας το βράδυ της Πέμπτης, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, κατά την επίθεση πολλά άτομα τραυματίστηκαν, ενώ τονίζεται ότι «πολιτικοί κύκλοι στο Κίεβο θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στην Κριμαία».

Η Ρωσία εκφράζει επίσης τη βαθιά της ανησυχία για την τροπή των γεγονότων στην Κριμαία, αναφέροντας ότι πρόκειται για αποτέλεσμα της «ύπουλης προβοκάτσιας».

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

The post Εισβολή ενόπλων στρατιωτών στο κοινοβούλιο της Κριμαίας [ΒΙΝΤΕΟ] appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα