Επιτέλους, ο Ερμής ξανά στον …ίσιο δρόμο

Κριός

Η εβδομάδα σου αρχίζει καλά (ο Ερμής επιτέλους σε ορθή πορεία!) και τελειώνει καλά, με την οικογενειακή σου ζωή και την καριέρα σου να οδεύουν προς ένα δίκαιο καταμερισμό, και μία αρμονία. Αν καταφέρεις να αποφύγεις ένα καυτό μεν, δυσοίωνο δε ρομάντζο στον εργασιακό σου χώρο που ενδέχεται να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις και πολλά προβλήματα, θα έλεγα πως μάλλον θα ευχαριστηθείς τις μέρες που ακολουθούν, με πολύ cocooning, οικογενειακή διάθεση και χαλαρότητα!

Ταύρος

Από την αρχή μέχρι το τέλος της, η εβδομάδα μοιάζει να έχει ως

στόχο να εξομαλύνει τις άσχημες επικοινωνιακές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. Έτσι, ιδίως το Σαββατοκύριακο 16-17/11 είναι υπέροχο για να τα ξαναβρείς με αδέλφια, συγγενείς, ή ακόμα και γείτονες με τους οποίους είχε επέλθει …ψυχρασία. Η αστρολόγος σου θα ήθελε να αποφύγεις τα ταξίδια αυτή την εβδομάδα, ιδίως αυτά με ρομαντικό χαρακτήρα. Φοβάμαι πως η σύνοδος της Αφροδίτης με το σκοτεινό Πλούτωνα μόνο ρομαντισμό δε θα φέρει…

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου επιτέλους στο δρόμο το σωστό, τον ίσιο, και πολύς κόσμος κάνει Ανάσταση, μαζί κι εσύ Διδυμάκο! Όχι μόνο συνεννοείσαι ευκολότερα, αλλά και η καθημερινότητα και η εργασία σου αποκτούν όχι μόνο ρυθμό αλλά και ειρμό θα έλεγα. Διαφαίνεται επίσης και η ευκαιρία για οικονομική βελτίωση, αλλά θα ήθελα να μην παρασυρθείς ούτε από …τζογαδόρικα ρίσκα ούτε από ακόμα ένα σχεδιάκι εύκολου πλουτισμού που θα σου ξεφουρνίσει κάποιος φίλος. Ό,τι όφελος είναι να έχεις, αυτή την περίοδο θα είναι μέσα από την καθημερινή σου εργασία – οπότε εκεί επενδύεις!

Καρκίνος

Η αστρολογική εβδομάδα ανοίγει με τον Ερμή να ορθοδρομεί στα ερωτικά σου, και κλείνει με ένα ευνοϊκότατο τρίγωνο του Ήλιου με το Δία από το ζώδιό σου. Ναι, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να βάλεις τώρα τα θεμέλια της συναισθηματικής σου ζωής – κι ενδέχεται η αρχή να είναι μία ρήξη με οτιδήποτε δήθεν, ψεύτικο ή απλά μη αρκετό είχες στη ζωή σου μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι. Let go, θα είσαι περίφημα!

Λέων

Το κέφι σου φτιάχνει – κι όταν φτιάχνει το κέφι ενός Λέοντα, αυτό είναι για όλους καλό νέο! Επίσης φτιάχνει η επικοινωνία σου, που είσαι πόσες βδομάδες τώρα στα μαχαίρια με όποιον μιλάει ελληνικά και περπατά στα δυο του πόδια. Τι δεν φτιάχνει ακόμα; Η ερωτική σου ζωή θέλει λίγη δουλίτσα – όχι από σένα, από το έτερο ήμισυ. Τι λες; Θα μπορέσεις να κάτσεις υπομονετικά να δεις αν θα τα καταφέρει, χωρίς να επέμβεις; Και μάλιστα σε μία εποχή που ενδέχεται ένα παλιότερο φλογερό ειδύλλιο να επανακάμψει πιο καυτό από ποτέ;

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σου επιτέλους ξανά σε ορθή πορεία, τα πράγματα ξεκινούν να μπαίνουν σε μία σειρά, και οι λύσεις για προβλήματα που αφορούν σε σχέσεις με συγγενείς και σπουδές, ή επιμόρφωση, τείνουν να βρεθούν. Ισχύει πάντα το «συν Αθηνά και χείρα κίνει», αλλά θα δεις ότι με λίγη καλή τύχη και μία στήριξη που πολύ θα σε συγκινήσει από τους φίλους σου, όλα γίνονται, ακόμα και οριακά. Επίσης, ο καινούργιος έρωτας θα έρθει αν θάψεις τον παλιό – όχι κυριολεκτικά καλέ, που λέει ο λόγος!

Ζυγός

Μπλεξίματα και ασάφειες οικονομικού χαρακτήρα ξεκινούν να διευκρινίζονται και να δρομολογούνται λύσεις – με προϋπόθεση ότι δεν είσαι αφελής και δεν υπογράφεις ό,τι να ‘ναι πριν διαβάσεις και τα ψιλότερα γράμματα! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για ευκαιρίες ανέλιξης και διάκρισης στην καριέρα σου, και προσπάθησε να μην κάνεις τον αμέτοχο σε μία διένεξη μεταξύ του συντρόφου σου και της οικογένειάς σου, γιατί ο μεγάλος χαμένος θα είσαι εσύ. Η γνώμη σου μετράει, είσαι με το μέρος του δίκαιου, οπότε μίλα!

Σκορπιός

Με τον Ερμή ορθόδρομο στο ζώδιό σου στην αρχή της εβδομάδας, και το τρίγωνο Ήλιου-Δία να ευνοεί πολύ ό,τι αφορά σε επικοινωνία, μόρφωση και εξέλιξη, η εβδομάδα σου είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη! Έχε μάτια και αυτιά ανοιχτά για κεραυνοβόλες…επαγγελματικές ευκαιρίες. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες θα πρέπει να μείνουν στην αναμονή για λίγο. Όχι πολύ, ως την άλλη εβδομάδα.

Τοξότης

Οι μέρες σημαδεύονται από ένα γεγονός «κεραυνός εν αιθρία» σε ό,τι αφορά στα οικονομικά/επαγγελματικά σου, Τοξότη. Η συμμετοχή της Αφροδίτης σε αυτό με κάνει να πιστεύω ότι μάλλον θα είναι θετικής χροιάς, αν όχι ακόμα και ρομαντικής. Μία δουλειά που θα σου προτείνει το ταίρι σου, ή μία δουλειά μέσα στην οποία γνωρίζεις τον άνθρωπο της ζωής σου; Το σίγουρο είναι πως οι μέρες της κατάθλιψης μοιάζει να έχουν παρέλθει, κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

Αιγόκερως

Ένας έρωτας, μία οικογένεια και μία ρήξη, Αιγόκερε. Αν ανήκεις στους παντρεμένους/δεσμευμένους του ζωδίου, υιοθέτησε πολύ χαμηλό προφίλ γιατί οι μέρες μυρίζουν μπαρούτι. Στην ατυχή περίπτωση που υπάρχει τρίτο πρόσωπο από πλευράς σου, τα αποκαλυπτήρια δε θα σου αρέσουν καθόλου. Αν πάλι είσαι ελεύθερο πουλί, ενδέχεται η καρδιά σου να χτυπήσει για κάποιον που θα κάνει την οικογένειά σου έξαλλη.

Υδροχόος

Πράγματα που έμοιαζαν χαοτικά στην επαγγελματική σου ζωή ορθοδρομούν μαζί με τον Ερμή, και μερικές καλές ιδέες σου παίρνουν σχήμα και μορφή – υπερβολικά αργά για τα γούστα σου, ίσως, αλλά το θέμα είναι πως κάτι κινείται! Ερωτικά, προσπάθησε να θυμάσαι πως ο άνθρωπός σου έχει αισθήματα. Είναι ένα μικρό βήμα, αλλά θα βοηθήσει πολύ στο να μην τα πληγώνεις. Είναι μία περίοδος που τον θέλεις δίπλα σου, και όχι εναντίον σου.

Ιχθείς

Το κοκτέιλ φιλίας και χρήματος μπορεί να αποβεί καταστροφικό αυτές τις μέρες, Ψαράκι. Υπάρχει ο χρυσός κανόνας «δε δανείζεις και δε δανείζεσαι», που μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά χουνέρια. Βλέπεις, επαγγελματικά εμφανίζονται δειλά η μία πίσω από την άλλη ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις με τη δουλειά σου και την προσωπικότητά σου, και τα οικονομικά σου μοιάζουν να παίρνουν την πάνω βόλτα. Αμαρτία να το καταστρέψεις αυτό με θαλασσοδάνεια που θα σε κάνουν να κόψεις με κάποιους ακόμα και την καλημέρα.

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdance

Keywords
Τυχαία Θέματα