Ήττα 80 - 85 από Μπάρτσα

Έχασε από την Μπαρτσελόνα με 80-85 ο Παναθηναϊκός στον τελικό του τουρνουά της Σόφιας. Αισθητές για άλλη μία φορά οι απουσίες των Διαμαντίδη - Ούκιτς...
Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπαρτσελόνα στον τελικό του τουρνουά της Σόφιας και ηττήθηκε με 85-80. Ωστόσο, έδειξε μερικά πολύ θετικά στοιχεία και φυσικά υπάρχουν και οι δικαιολογίες.

Χωρίς τα δύο βασικά του γκαρντ, τους Διαμαντίδη,
Ούκιτς, οι «πράσινοι» έπαιξαν αρκετά καλά και παρουσιάστηκαν πιο αποδοτικοί στο επιθετικό κομμάτι, σε σχέση με το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο πήγαιναν πόντο-πόντο με την «Μπάρτσα», όμως στο δεύτερο οι Καταλανοί κατόρθωσαν και πήραν κεφάλι. Για της ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη τις λύσεις έδιναν οι Μπράμος, Σχορτσιανίτης, Κίτσεν και Πάνκο, δεν ήταν όμως αρκετές.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο προσπάθησε να ανοίξει την ψαλίδα η ομάδα του Πασκουάλ, όμως ο Παναθηναϊκός αντιδρούσε με Σχορτσιανίτη και Άρμστρονγκ και κράτησε το σκορ στο 80-85.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 36-40, 52-65, 80-85

Παναθηναϊκός: Μπράμος 6, Άρμστρονγκ 14, Κίτσεν 15, Σχορτσανίτης 15, Τσαρτσαρής 4, Ματσιούλις 15, Πάνκο 9, Γιαννόπουλος 2
Keywords
Τυχαία Θέματα