Οι βολικές συγκυρίες και το… άδειασμα στον Τζίγγερ

Απίστευτα βολικές συγκυρίες διευκολύνουν το διχαστικό έργο του αντι-Παναθηναϊκού Derby. Διαβάστε για τις γκάφες στις οποίες πέφτουν προκειμένου να μην στεναχωρήσουν κανέναν...
Δεν έχει σημασία αν έγινε ή όχι η πρόταση του Παύλου Γιαννακόπουλου στον Βαρδή, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έγινε! Ρεσιτάλ ασυναρτησίας που μόνο στην εφημερίδα Derby θα μπορούσε κανείς να διαβάσει...Πρώτα τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «ΓΑΤΑ», μετά η άμεση διάψευση των αραβικών παραμυθιών από τον Ανδρέα Βγενόπουλο,
στη συνέχεια η συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η επίθεσή του προς τους… κακούς πολυμετοχικούς. Τι ωραία και βολικά που στρώθηκαν όλα μπροστά στον Κώστα Γκόντζο που βρήκε τα πατήματα που έψαχνε για να συνεχίσει να προπαγανδίζει!

Πόσο ιδανικές συγκυρίες για τον εκδότη την κατάλληλη στιγμή. Όταν ξαφνικά η… ενωτική εφημερίδα Derby φανερώνει το πραγματικό της πρόσωπο, δύο τρεις τυχαίες συγκυρίες κάνουν τόσο εύκολη τη δουλειά της, που δεν είναι άλλη από τη διχόνοια.

Πατήματα έψαχναν. Πατήματα βρήκαν!

Όσο ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει σημαντικότερες ασχολίες από το να ασχολείται με τον Γκόντζο (όπως το να διατηρήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ), τόσο δύο - τρία τυχαία γεγονότα τον φέρνουν ξανά στην επικαιρότητα, ώστε να δεχτεί τα πυρά από το γνωστό παρεάκι που ζει ανάμεσά μας.

Γιατί για όλους όσοι επιθυμούν να ρίχνουν λάσπη στους παράγοντες του νταμπλ, του Σισέ, του Ζιλμπέρτο, της διάλυσης της Παράγκας και της πέμπτης θέσης του Ολυμπιακού, χρειάζεται πρώτα να βρίσκουν και μία αφορμή για να το κάνουν.

Κατά συνέπεια, τα… τυχαία δημοσιεύματα πρώτα από τη ΓΑΤΑ (ξαδελφάκι του Derby και του Πρωταθλητή) και οι δηλώσεις του αφεντικού του Κώστα Γκόντζου στην ιστοσελίδα OnSports Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ήταν βούτυρο στο ψωμί των γνωστών διχαστών ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.

Πέρα από αυτές τις τυχαίες και βολικές συγκυρίες, έχει ενδιαφέρον να μελετήσουμε το φαινόμενο Γκόντζος. Τον εκδότη που φαίνεται πως ξέρει να… πλευρίζει πρόσωπα και να επιζεί, αλλάζοντας χρώμα, συνήθειες και ποιήματα με ευκολία χαμαιλέοντα.

Αδειάζει τον Βαρδινογιάννη το Derby

«Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος υπάρχει κάποια “οργανωμένη φιλολογία” επί του θέματος. Θέλοντας να ξεκαθαρίσω τις προθέσεις του κ. Γιαννακόπουλου, σε κάποια πρόσφατη συζήτηση που είχαμε, του έθεσα ευθέως το ερώτημα εάν έχει ενδιαφέρον να αποκτήσει την ΠΑΕ. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη και αρνητική. Μου απάντησε “δεν έχω απολύτως κανένα ενδιαφέρον”».

Αυτά είναι τα λόγια του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» το 2003, όταν και διέψευσε κατηγορηματικά την φημολογούμενη πρόταση του Παύλου στον Βαρδή.

Με λίγα λόγια, στη συνέντευξή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τι είπε; Πως προ 9 ετών ο Τζίγγερ έλεγε ψέματα και πως πράγματι υπήρξε πρόταση, με το περιβάλλον όμως Βαρδινογιάννη να έχει παράλογες και υπέρογκες απαιτήσεις.

Το εντυπωσιακό είναι η αντίδραση της εφημερίδας. Αντί να υπερασπιστεί τον
Keywords
Τυχαία Θέματα