O Χελάκης της σιωπής

Οι αρχιερείς της... αντικειμενικής ερυθρόλευκης προπαγάνδας εφευρίσκουν τα νέα άλλοθι για να σκεπαστούν τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα και οι παρανομίες
Ο... πειρατής Χελάκης και οι εφευρέσεις του για να δικαιολογηθούν τα εγκλήματαΗ ερυθρόλευκη «SportDay», μερικές ημέρες αφότου δημοσίευσε το ίδιο κι απαράλλακτο κείμενο με τον «Πρωταθλητή» προφανώς αντιγράφοντας το ίδιο email με το οποίο αποστέλλεται η «γραμμή» του ΟΣΦΠ
(διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του GreenZone), μέσω του διευθυντή της Γιώργου Χελάκη χτίζει τη νέα γραμμή υπεράσπισης των εγκλημάτων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η θέση του είναι ξεκάθαρη. Δεν φταίει ο δολοφόνος για το έγκλημα, φταίει εκείνος που φωνάζει ότι έγινε έγκλημα. Κατ’ αρχάς ο «πειρατής» διαπιστώνει ότι «οι εκκλήσεις για χαμηλούς τόνους και συναίνεση είναι λόγια που τα παίρνει ο αέρας»... Ολως τυχαίως βέβαια, οι εκκλήσεις για χαμηλούς τόνους είναι σε εποχές που αδικείται ο Παναθηναϊκός και ευνοείται ξεδιάντροπα ο αγαπημένος του ΟΣΦΠ.

Θυμίζουμε ότι μετά το περυσινό ματς στην Ξάνθη, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 και φώναζε για το πέναλτι σε βουτιά του Τοροσίδη, ο οποίος στη φυσούνα έβρισε ξεδιάντροπα τους διαιτητές όπως και οι Πάντελιτς, Μαντιάτης, Σ. Θεοδωρίδης, Τ. Μητρόπουλος χωρίς κανείς να τιμωρηθεί ποτέ (δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο εδώ), ο κύριος που ζητάει χαμηλούς τόνους και η εφημερίδα του είχαν τίτλο «Τριπλή Αλλοίωση!», φιλοξενούσαν τις δηλώσεις Σάββα Θεοδωρίδη «θέλουν να δώσουν τον τίτλο στους ανύπαρκτους», τη γραμμή του ΟΣΦΠ «είναι αλλοίωση πρωταθλήματος», ενώ ο ίδιος ο Χελάκης έγραφε «του τα στερούν όλα».

Για τόσο χαμηλούς τόνους μιλάμε... Βέβαια τότε ήταν άλλες εποχές, οι συντάκτες της εφημερίδας πληρώνονταν ακόμη στην ώρα τους, ενώ τώρα κάποιοι είναι μέχρι και πέντε μήνες απλήρωτοι. Και ως γνωστό, πενία τέχνας κατεργάζεται!

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, γιατί άραγε δεν ψηφίστηκε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εκπροσωπήσει τη Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ; Το πειρατικό του Χελάκη έχει την απάντηση έτοιμη:

Τον Παναθηναϊκό και ειδικότερα την ηγεσία του αποδοκίμασαν οι συνάδε4λφοί του στη Σούπερ Λίγκα...
...Η Παναθηναϊκή Συμμαχία, δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος, συνεχίζει την τακτική του «ξεμπροστιάσματος» των διαιτητών που ορίζονται να σφυρίξουν το «τριφύλλι». Δείχνει ότι τον ενδιαφέρει να απονομιμοποιήσει ηθικά την ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωαθλήματος από τον Ολυμπιακό, παρά να το διεκδικήσει.
Επος! Το να αναφέρεις δηλαδή ότι ο Αρετόπουλος ήταν τέταρτος διαιτητής στο ντέρμπι της ντροπής στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου έπαιξε το «δεν είδα, δεν άκουσα» είναι ηθική απονομιμοποίηση του πρωταθλητή! Οπως επίσης το να μιλήσει κάποιος για τα στημένα παιχνίδια, τους διαλόγους για τους ορισμούς διαιτητών, είναι απονομιμοποίηση σύμφωνα με το πειρατικό μυαλό του Χελάκη, της SportDay και φυσικά του υπόλοιπου συστήματος που τροφοδοτείται καθημερινά από την προπαγάνδα της πλατείας Αλεξάνδρας. Για όλα αυτά που έχουν... καταπιεί
Keywords
Τυχαία Θέματα