Ασπίδα διοίκησης σε Φερέιρα

Στηρίζει απόλυτα τον Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος και του ζητάει να κλείσει τα αυτιά του στη μουρμούρα που ετοιμάζουν οι γνωστοί τόσα χρόνια διχαστές που «τρώνε» τον έναν προπονητή μετά τον άλλο...
«Κλείσε τα αυτιά και κάνε τη δουλειά σου. Σε εμπιστευόμαστε, σε στηρίζουμε». Με αυτά τα λόγια ο Γιάννης Αλαφούζος δηλώνει την απόλυτη στήριξή του στον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα.


Θεωρείται δεδομένο πως οι γνωστοί άγνωστοι ερυθρόλευκοι… αντικειμενικοί, αλλά και οι εσωτερικοί εχθροί που «Ζ»ουν ανάμεσά μας, θα επιχειρήσουν να ξεκινήσουν τον (συνηθισμένο) πόλεμο στον τεχνικό του Τριφυλλιού. Λες και είχε καλύτερους για να «πετάξει» σήμερα στον αγωνιστικό χώρο και δεν το έκανε. Με περίσσια ευκολία θα ξεχάσουν πού βρισκόταν η ομάδα προ ενός τριμήνου (εξαιτίας των χειρισμών του πρώην μεγαλομετόχου, μην το ξεχνάμε αυτό) και θα επιχειρήσουν να «στρέψουν» τη συζήτηση σε… ποδοσφαιρικά συστήματα με 1 ή 2 επιθετικούς, στο αν ο Τοτσέ ξέρει ή όχι μπάλα και φυσικά θα ανακαλύψουν ποια ήταν τα λάθη του Φερέιρα, με την περίσσια σιγουριά που διακρίνει τον Έλληνα φίλαθλο και δη δημοσιογράφο, δηλαδή ότι ο ίδιος είναι πάντα ο καλύτερος… προπονητής.

Ο εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θέλει να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα και τους ψιθύρους που ήδη έχουν ξεκινήσει και ξεκαθάρισε στον Φερέιρα: «Είσαι ο κατάλληλος για να πάρει την ομάδα από το χαμηλό σημείο που βρίσκεται και να την πας ψηλά, στο σημείο που της αξίζει. Μπορείς να το κάνεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα