Νέα εφαρμογή στο iphone, για "high tech" γονείς

Mαμάδες και μπαμπάδες που μας διαβάζετε, προσοχή προσοχή! Έχουμε ευχάριστα νέα για όσους από εσάς είστε κάτοχος και λάτρης του iphone.

Πλέον θα μας διαβάζετε και στο κινητό σας, κατεβάζοντας δωρεάν την iphone έκδοση του portal www.familylife.gr

 

Mε 2 απλά βήματα θα έχετε γρήγορη και το σημαντικότερο έγκυρη ενημέρωση για όλα όσα θέλετε να ξέρετε ως γονείς ή ως μελλοντικοί γονείς. Πρώτα θα μπείτε

στο apple store και στη συνέχεια θα μας αναζητήσετε ως familylife.gr

Ακολουθούν μερικά από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής για να πάρετε μια ιδέα για το τι συμπεριλαμβάνεται.

Καταρχάς θα βρείτε τις βασικότερες κατηγορίες του portal όπως:

-Πριν την εγκυμοσύνη (Προετοιμασία, Διατροφή, Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Ψυχολογία, Γονιμότητα)-• Είμαι έγκυος (Στάδια Εγκυμοσύνης, Διατροφή, Ψυχολογία, Σεξουαλικότητα, Τοκετός, Πρακτικός Οδηγός)-• Μωρό 0 – 2 (Βρεφική Περιποίηση, Ανάπτυξη, Διατροφή, Θηλασμός, Υγεία, Πρακτικός Οδηγός)-• Παιδί 2 -6 (Φροντίδα, Ανάπτυξη, Διατροφή, Υγεία, Ψυχολογία, Εκπαίδευση, Πρακτικός Οδηγός)

Δεν μείναμε όμως εκεί. Υπάρχουν και μερικές χρήσιμες εφαρμογές όπως:

-Ετοιμάζω βαλίτσα για το μαιευτήριο-Τα απαραίτητα για μετά το μαιευτήριο-Υπολογισμός πιθανής ημερομηνίας τοκετού-Υπολογισμός γόνιμων ημερών-Υπολογισμός του ύψους του παιδιού

Για τις μαμάδες που τους αρέσει η μαγειρική θα βρείτε επίσης συνταγές, οι βιβλιόφιλοι επιλεγμένα βιβλία για εσάς και τα παιδιά σας και βέβαια διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, agenda με εκδηλώσεις για τα παιδιά, θεατρικές παραστάσεις και σεμινάρια.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: Δύο έξυπνα εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα παιδιά, "Μαθαίνοντας την Αλφάβητο" &"Μουσικό Τηλέφωνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα